Shopping humör


Fick jyst bort betalat alla räkningar för denhär månaden. Skönt att man ändå lämnade med lite kvar på kontot, det händer ju inte så ofta då jag har en tendens att slösa bort alla överlopps pengar på internet shopping. Pyret ligger å sover med pappa som varit på nattskift. Han hade lite feber igår ( A alltså) å han verkar lite snuvig å spydde upp ganska mycke slemm igår så jag tror inte att det blir någon babysim för honom idag. Tyvärr, vi som hadd sett framemot det så länge. Men när vattnet är så varmt å alla bebisar e ovanför ytan så smittar allt jätte snabbt. Plus att det är ju inte bra att motionera när man e sjuk. så..

Det är riktigt storm regn väder idag så jag har så lust att shoppa höst kläder. Vad ska man satsa på i höst då? Jo, jag kommer iaf satsa på mysiga stickade kläder å knästrumpor. Nu behövs bara ett hus med knarrigt trägolv, stora fönster å en soffa där jag kan sitta med stickade kläder å mysiga sockor å dricka te..Vasa today

Blir vasa dag idag. Ska åka iväg å träffa lillebror å kanske se ifall vi sku hitta nå simbrallor till busen å pappa. För i bassäng får man ju inte använda simshorts å såndän tajta simbrallor e väll alla mäns madröm? Undrar varför, jag tycker det är snyggt!

Nåja dethät e andra gången jag har vaknat å stigit upp idag, alla andra ligger å snarkar sött ennu. Jag ska äta frukost å läsa tidningen i lugn å ro före allt rambambula börjar här..

Nattsmörgås

Sitter på golvet å äter smörgås med saltgurka. mums! Väntar på att J ska komma hem från jobbet så jag kan gå å lägga mig. Han har slarvat bort sina två nycklar så vi har endast min nyckel kvar å den behöver ju jag så.

Har kollat på 16 and pregnant idag. Måste säga att jag nog tyckte vädigt synd om dom alla. Fast vissa klara ju sig helt bra men att bo hemma med sina föräldrar å ha ett litet barn e ju inte direkt något jag skulle vilja testa. Visst finns det par som får barn vid 16 års åldern och som klarar det bra. Men i detdär programmet så hade nog alla problem, fast det är väll klart. Annars sku man väll inte tycka att de vore ett "roligt" program att se på. Ifall ni vill se på det, gå in här.


Nu tog min smörgås slut å jag ska titta på ett avsnitt av SATC så senn borde J vara här. Förrästen så kommer han troligen att börja på läroavtalet så vi kommer att bli stuck here i ennu 2 år iaf. Så kanske dags att börja söka ny bostad på riktigt nu. Jag å Anniina har gått runt idag å tittat i fönstren vi alla fastighetsförmedlare idag. Det gör jag alltid om jag har tråkigt, så ganska ofta. heh

nåmen nu blir det nog Godnatt!

Typiskt!

Alltid när jag får tömt roskisen å orkar föra ut den enda ner i tunnan så att de inte ska lukta bebis kakka i hela vårt sovrum. Vet ni vad som händer då? Jo, det kommer mera!!

För alla bloggare

Från nelly


Här går det framåt

Det börjar nog märkas på lilla busen att han int e nån liten beebis mera. Nu kan han redan vända sig från magen till rygg tibakas. Så nu måste man nog kolla efter vart man lämnar honom för han kommer nog efter rullandes.. Senn när han ligger på mage så kan han lyfta upp hela överkroppen eller baken. Men inte båda samtidigt ennu, kanske snart.

Igår var vi på introduktion av babysim. Så på måndag så blir det premiär i bassängen för lillen. Jag tror att det kommer att vara en succe! Jätte roligt ska det iaf bli. Måste bara hitta simbrallor åt honom. För dom var slut på lindex..


Annars så har jag kommit på världens idee för att pigga upp lillebror. Men jag ska berätta det för honom före jag berättar åt er. Å jag tror vi åker å besöker honom imårgon. Joni sku väll sova över hos honom ikväll, jag skulle så gärna vilja göra det också men det fungerar inte riktigt, kan ju inte ta med Arreparre dit heller...


Jag har noll bilder på datorn nu för J har fixat å trixat med den lite. Måste hitta kamera laddaren.. återkommer senare !


Give me


Ta mig istället!

Vilka kaotiska uppåner vända 24 timmar det varit nu. Efter ett sånt besked som vi fick igår kan ingen sova. Inte ens lillen som har vaknat vart 10 minut hela natten. Nu hoppas vi bara på det bästa, jag är säker på att det kommer bli bra igen. Men tänk hur livet mitt i allt kan slå bakvolt å allt förändras.

Nu vill jag sova. Ögonen värker å nacken stramar å huvudet bultar. Hoppas man får nån sömn inatt.

Pray with me.

Måndag igen

Vi har hunnit med mycket idag. Kokat gröt, ätit å gått å lagt oss igen. Så kom pappa hem så steg vi upp jag dushade å pappa gick ut me busen. Så koka jag busensmat som var potatis och linser å så fixa jag en janssonfrestelse till oss. Så nu e vi alla mätta i magen å pappa har åkt till jobbet..

Undrar vad man ska hitta på idag då.. arreparre var super trött så jag borde nog lägga honom nu tror jag. Han ligger bara å busar i sin säng nu. Stackarn som slog i pannan idag när han var på golvet. Ett riktigt fult märke fick han också..

Nu ska vi busa lite å senn blir det nog en tupplur!


Tillbaka till verkligheten

Vi kom nyss hem från villan tillbaks till vår fjuttiga lägenhet. Roligt att komma hem till disk å sopor som hade lämnat när vi fick så brått att åka iväg för nästan en vecka senn. Men nu efter att alla grejor är upp packade och tvätt och diskmaskinen rullar på för fullt så kan man med gott samvete sätta sig framför datorn. Lillpyret sover redan sin nattsömn å pappa har åkt på nattskift så det är bara jag. Å det är jätte skönt.

Nu fungerar datorn igen som den ska. tur det, blev nog å kosta en stor slant. Fast den är som en ny dator nu å startar upp till windows på typ 3 sek. Men nu kan jag lova att jag kommer blogga mera. Har ju varit lite lite av den sorten nu i sommar.
Å vilka härliga dagar vi haft på villan med sol och bad. Helt underbart! Fast imorgon säger dom att de börjar bli kallare igen å vem vet så var kanske domhär dagarna dom sista sommardagarna? Hoppas inte.
Så efter härliga solskens dagar, god mat och mycket sötsaker är det skönt att komma hem. Känns som om magen blivit lite större och slappare så kanske det sku va dags för lite träning nudå. Har ju inte riktigt kommit igång ennu fast ja var så säker under graviditeten att jag sku börja träna direkt efter. Men det är ju inte så lätt när man senn inte är själv utan också har en liten bebis att ta hand om. Å jag måste medge att jag har väldigt svårt att lämna honom med nån annan. Det är nog hårt att bara lämna honom med pappa å åka å handla fast jag vet att det går bra för dom. Men jag vill ju helst spendera all min tid med denhär underbara lilla busen som vi fått.

Annars så har jag bestämt att jag börjar studera först om två år. Att börja nu på hösten sku inte ha känst bra alls. Å skolan börjar ju pånytt igen men Aaron blir ju aldrig liten bebis mera. Det är ju nog endå han som är viktigast.

Eftersom att så många har velat se nya bilder på vår lilla buse så här kommer flera !


Här är det lite kvällsbus pågång före sänggående..


Aaron i hans fina solbrills.. Sötnos!
I väntan på mat..


Mysgos med pappa på villanNu ska jag fixa lite grejer å senn bara njuta av att vara ensam. Gonatt allihopa!

RSS 2.0