TRÅÅÅÅÅK

E på jobbet men får som tur gå hem snart. Hade förberett mig på en riktigt hetsig dag med lite över 600 kg godis att packa upp å filmer att sätta fram. Men inget godis har ennu kommit...
Så idag har jag gjort typ noll, nada. Tråkigt som bara den!

Ikväll ska jag iväg till loppis för jag har ett bord från idag. Hoppas man får sålt lite onödiga grejer då! Då man bor i en liten lägenhet så kan man tyvärr inte sitta å panta på allt.. De sku ju va kul men en extra slant nu till julhandeln också förstås!

Vill ni se vad jag beställde till lilla busen idag?





Han kommer att vara världens sötaste julgubbe! Den är från nelly.com


VILL DU GE SHAGGY ETT HEM?



Vill du ge ett hem till denna hemlösa Shaggy som med sina syskon hittades ur en paff låda? Jyst nu finns han på kodittomien koirien ystävät men väntar på att få hitta sin egna familj. Han är ju hur söt som helst!
  Läs shaggys blogg http://koditonshaggy.blogspot.com/


SOL INNE SOL UTE

E på suveränt humör idag! Synd bara att jag e på jobb å slutar först 4. Har riktigt lust att gå på lång promenad med mina myskillar men det får vänta..
Har haft riktigt fart på här på jobbet. Det som brukar ta mig 3 ½ timme tog idag bara lite på 2.. Så jag har hunnit dricka kaffe i lugn å ro å nu när jag absolut inte har nå att göra så kommer det inte heller några kunder.. Säkert för att butikerna har söndags öppet. Nåå, skönt att det nångång kan vara lungt också!!

Jag har en fråga till er alla mammor som läser min blogg! Hur sover era små barn? Vi har så problem för Aaron somnar i sin säng en 8 tiden men senn på natten typ 3-4 så vaknar han å jag tar upp honom ur sängen.. Så försöker jag amma honom typ från båda sidorna men det fungerar inte så bra å senn försöker jag få honom att sova pånytt så bara gråter han å vrider på sig å hoppar i sängen enda tills jag gått upp å fixat välling. Efter det somnar han om pånytt. Men ska man måsta stig upp på nätterna å fixa välling för det har jag ju inte riktigt lust med?

Inatt sov han bättre enda till 6 å så steg vi upp då, så ingen välling inatt alltså. Fast jag tror ju inte att det håller i sig..

VILKET RAMBAMBULA

Nu börjar det kännas lite som att man sku vilja sätt på STOP å bara vara! Dagarna går hur snabbt som helst, nätterna får man vaka och tvätthögen bara växer och växer. Hjälp!
Kanske det inte var en så bra ide att börja studera, jobba på samma gång som busen e så liten.
Jag hinner ingenting mera. Inte ta det lungt å bara leka å läsa böcker med Aaron så som jag skulle vilja.
Men jag tog väldigt lite jobbtimmar till nästa månad. Bara man orkar denhär tillslut....

Nu är det nästan kväll redan, känns som morgon ennu. J cyklade iväg till jobbet för vår bil startade inte igen. Han slutar först inatt så får se vad vi hittar på. Jag är bara så trött! Å imorgon blir det jobb, jag morgon å J kväll. Väldigt roligt..

Här är lite bilder från dagarna som gått

Jag som kemist, nice

Busen har äntligen kommit på vad man ska göra med pottan. Förvara saker i såklart!


JAG ÄR PANK


Betalade nyss en massa räkningar så nu har jag jätte massor med pengar kvar (not). Vad tycker ni om denhär nyårs bilden på mej å älskling? Den är typ snart 3 år gammal. Niiice

MINA EGNA




Här är mina underbara skor jag köpte i hufvudstaden. Gissa om det var masshysteri vid h&m kanske? Haha, men nu har jag ju mina Jimmy Choos. Avis?


MOT STALLET

NU orkar vi inte sitta här inne mera eftersom vi vart uppe senn 6. Så nu åker jag å busen till stallet! Så får pappsen sova ifred också.. Hoppas man blir lite piggare på kuppen å att bilen fungerar!
Ha en super dag!


IPHONE



Hehe, har inte så mycket annat att göra idag så jag har kikat runt lite i andras bloggar å är med och tävlar på Fokis blogg om en iPhone. Nog för att jag redan har en men endå. Vill ni också vara med och tävla? Gå in på FOKIS blogg. Skalet jag tyckte var snyggast hittar ni här

GODNATT

 

Har varit en konstig dag idag. Sov läänge, senn fungerade inte bilen så vi har suttit hemma typ hela dan. Förutom  ikväll då vi åkte iväg till Sundby å jag fick longerat båda hästarna.

Jag har också fixat praktikplats idag, hurra för mig! Så nu vill jag bara krypa ner i sängen med vår lilla buse (som sov hela förra natten i sin egen säng igår). Pappsen jobbar natt så jag hoppas att lillen endå vill komma upp i vår säng. hehe


TÄVLING

 

“Jag är med och tävlar hos En Mölnbobos Liv om ett valfritt barnplagg eller filt från butiken Petit Pure Barnkläder. Tävlingen är öppen för alla även er som inte har någon blogg. Tävlingen avslutas den 20 december 2009″


GOSSIP GIRL

 

Fick lust att se på det när jag såg denhär bilden. Tyvärr har det inte kommit ut några nya avsnitt ennu.

Jag och lilla A bakade en jätte god kryddkaka som vi ska bjuda pappsen på när han kommer hem från jobbet. Eller jag ska bjuda honom på det för lillen gick ju å lag sig nog för en stund sedan. Han är så goosig! Satt å tittade på honom en evighet efter att han somnat i min famn. Han är bara så perfekt!

Nu blir det te och kaka.


LET YOUR HEART GUIDE YOU



Pyret sover skönt på balkongen å det drar skit kallt från fönstret som jag har upp för att höra när han vaknar. Så imorgon är det väll jag som e sjuk. Najs! Att göra ikväll då?
Har några alternativ

  • Köpa massor med godis å äta tills jag börjar må skit
  • Baka en god kaka
  • Tända massor med ljus och mysläsa böcker med busen
  • Städa, Tvätta m.m..
  • Gå på promenad
Jaa? Får se nu vad vi väljer..


MÅNDAG

Minns ni att jag berättade om vår data skärm som var sönder? Vi har haft massor med strul men den å nu äntligen ringde dom till mig å sa att vi får pengarna tillbaka. Det tog ca 5 månader att komma fram till. Jeij. Så vi kom fram till att aldrig mera köpa elektronik från Hobby Hall.

Fick jyst uppsatt ett väggord som jag köpte förra veckan. Var ju inte riktigt så enkelt att sätta upp det som jag trodde men nu sitter den. Vill ni se?

Den är köpt på Wallpaper.fi Kostade väll runt 20 lappen med frakt..

HONEY I'M HOME



Kom hem redan sent igår kväll men jag har haft lite fullt upp idag med att packa upp allt. Gick lite crazy där tillsist på lördagen å shoppade lite för mycket. Nåja, jag fick ju iaf mina JIMMY CHOOS! Nån annan som lyckades få tag på ett par? Försökte via webben ett tag men det var helt värdelöst så då fick jag bege mig mot folkmassorna.. Gick inte så bra först eftersom att folk hade köat för att få armband som man slapp med in till området med skorna men senare lyckades jag få tag på ett par, utan armband!

Kauneus & terveys mässan var sådär. Hade förväntat mig lite mer av den professionella sidan. Men nog var det helt kul. Senn va de ju också Mode och Bröllops mässa så det fanns nog att se på..


En sånhär kunde man ju åka till kyrkan med då..

 

C och A på hotellets bar..

Noolan hade tagit sig till mode mässans modeshow.

Vårt hotellrum..

 

Nu ska jag se på Desperata husfruar å dricka te. Ha en bra kväll!

 


I HUFVUDSTADEN

Sitter här nere i lobbyn på hotellet å har det mysigt. Vi har varit på mässan typ hela dagen, har haft ganska mycket olika problem å sånt! Som typ stackars M som tappade bort sin plånbok (som vi hittade sedan typ 3-4 timmar efter hon spärrat korten å sånt).

Men annars var mässan helt bra. Å nu har vi vart ute på mat, jag beställde pizza å den var som så stor! Aldrig fått en så stor pizza förut. mums.

Nu ska vi bege oss ut en sväng å se vad Helsingfors har att bjuda på! Ha en trevlig helj alla!


PRAKTIK PLATS?



Gaah, jag borde ha skaffat en praktikplats åt mig för den ska börja ti nästa vecka å alla har redan praktikanter som jag har frågat!! Börjar väll bli lite smått irriterad.. Kanske man sku måsta ringa nånstans typ body shop i kokkola men det lustar inte riktigt? Någon som har några tips?

Annars, hesa imårgon! Jehuu. .

VÅR DAG

Vi bestämde oss för att åka ut på lite utlfykt idag. Så vi åkte till Kokkola. Trevligt, så fick man slösat lite pengar också..

 

 

Senn på hemvägen svängde vi in hos fammo å faffa. Dom var inte hemma men katterna var iaf. Å det uppskattas av Lilla busen.

 


Senn pussades vi lite som vanligt

 

 

Så ville Aaron prova nya college tröjan och byxorna från Benetton.


Så har vi bakat bröd, fixat jätte god middag, åkt en sväng till sundby, städat å badat. Nu blir det välling tv å gonatt!

Sovgott allihopa!

GODMORNING



För oss har det varit godmorgon redan för två timmar. Vi har käkat frukost å bytt blöja x antal gånger. Senn resten av tiden har vi sett på Fashion tv. Det brukar jag å lilla A alltid göra när vi e ensamma på morgonen, mysigt värre. Snart väcker vi pappis också, som är ledig idag! Hurra för det!! Vad roligt vi ska ha det!!


GODNATT

Nu blir det tuti tuti för min del också tror jag. Busen somnade strax före 7 idag så jag har haft en väldigt mysig tv kväll för mig själv.


Gillar ni att läsa min blogg?

Ifall ni gör det så kan ni nominera mig som årets mammabloggare. Detta kan n göra här.
Tack tack!

Snälla sommaren kom tillbaka!!

Sensuellt och elegant men bara för smala

I november lanserade klädkedjan Lindex kollektionen "Affordable luxury” av designern Ewa Larsson. Kollektionen ska vara sensuell, elegant och kvinnlig. Men inte för alla.Lindex har nämligen beslutat att bara göra plaggen i storlekarna small och medium. Dom uppger också att dom haft flera kunder som varit riktigt besvikna.

Vad tycker du? Ett smart drag av Lindex eller?


Läs hela: http://www.aftonbladet.se/wendela/article6097669.ab



Tisdag

På jobb med smutsigt hår å torra händer. Tur att vi har en såndän stor ekonomi förpackning med billighets hand creme här. Måste nog springa efter. Annars är det väll inte den bästa dagen av alla.
Lillbrorsan åkte ilfart ti sjukhuset med feber å kräkningar inatt, hoppas att det inte är svinis iaf!

Så nu är det dags för mikro lunch å senn ska jag koka en kopp latte som jag köpte imårse. Såndän färdigt i påse. Helt gott såhär en arbetsdag! Ha det fint idag alla!


Har ni testat? Visst är det helt gott!!


Fest snyggt



Med denhär västen blir du absolut snyggast på festen nu under vintern! Helt ljuvlig! Finns på h&m och kostar 29,90.
Kanske något också för den som kanske har en bebis i magen också :)

 


Måndag . .

 

 

 

 



Veckorna har blivit mycket tyngre och går väldigt mycket långsammare nu när man har skola å lite jobb också.. Shiiit, jag som sku vara ledig imårgon å nu måste jag endå gå till jobbet på morgonen. Nu börjar det kännas av lite att man aldrig nästan får umgås med Jacob mera. Vi möts vi dörren å de e som typ där då. För när han kommer hem ikväll kommer jag nog sova sött. Surt men sant. Blir väll bättre längre fram..

Jag kom på att det är ett tag senn ni fått se nå bilder på oss så här har ni;



(Elsa har fixat lillens hår lite)

 

Bilderna blir lite grumliga, men det är för att jag tagit dom med min Iphone. Har massor med bilder på kameran också om jag skulle orka gräva fram den!


Grattis alla pappor!

Idag är det Jacobs första farsdag å här sitter jag ensam på jobbet. Inga kunder, jyst nu iaf.
Har vart lite slö här på bloggen. Skolan tar upp lite mer tid än vad jag hade tänkt, så har jag jobbat en del å lillbusen har blivit så sprallig! Han kryper i fullfart å man får springa efter honom hela tiden. Han stiger också upp nu själv med hjälp av stöd (dock kan han inte ta sig ner vilket resulterar i ett stort pladask å mycket gråt) och han har fått sin första tand! Hur länge har vi inte väntat på den? Typ senn han var 2 månader å började drägla floder.

Till helgen ska busen å pappa sova sin första natt ensam. Hoppas det går bra!
Nu ska jag fortsätta jobba å efter det blir det farsdags middag i sundby!

Ha en underbar dag alla!


RSS 2.0