DO NOT DO NOT

Okej, *gulp* jag har jyst gjort något som en kosmetolog ALDRIG skall göra! Jag tänker inte avslöja vad jag gjort för jag skäms. Men om alla andra får så måste väll jag också, eller hur?


Jacob ligger på sjukhus senn i fredags. Med typ söndrig blindtarm eller tarm? Imorgon får vi iaf åka hem å bo några dagar vilket ska bli skönt. Fast vi saknar pappsen förstås!


Nu ska jag krypa ner med min älskling. Godnatt


En ledtråd till vad jag gjort.


HÄR HÄNDER DET SAKER OCH TING..

Sitter och kaffar mitt i BYGGDAMMET! Fy fasiken vad man börjar bli led på allt smuts och massor med grejer överallt! Men idag har dom målat allt och tapeterna kom också jyst. Synd bara att de inte är vi som kommer att bo här sedan när allt blir klart och fint. Crap!

Senn blev jag ju också färdig Kosmetikrådgivare igår! Grattis till oss alla på klassen. Synd att det är över, vi har haft så kul tillsammans å man har lärt sig mycket nytt av att vara en så blandad grpp med olika erfarenheter.

Sedan fick jag också jobb till hösten. Så från augusti kommer jag att vara vikarierande lärare på Kosmetolog vid Optima. Det ska bli väldigt roligt att få jobba inom det som man är utbildad och att få göra det man brinner för. Också kommer ju detta bli en väldigt stor utmaning för mig men jag kommer nog klara det galant!

Annat då?  Jo, imårgon åker vi ner till Åbo för att hälsa på lillebror och äta hotellfrukost ;) Loove it!


Nu blir det stäääädning..

LAX OCH PASTA SALLADKänns lite bättre nu när magen är mätt och belåten fast lite arg är jag nog ennu. Fixade ihop en super god sallad med:
Rökt lax
Pasta
Paprika
Ärter
Persilja
Kryddor
OlivoljaGott! Ikväll blir det kalas. Men inga sötsaker för mig :(


SURA JÄVELGick till tandläkaren imårse, alltså på riktigt måste man vara så jäkla sur å butter? Typ jaa du måste ju nog ändra på dina godis vanor för du har ju nog säkert andra saker att lägga pengar på än tandläkare? Alltså what? Okej, jag vet att jag käkar massor med godis på jobb lite svårt att inte göra det. Men endå. Vem säger sådär? Förrästen har jag alltid haft skit tandkvalitet. Så de så. Nu glömmer vi det.

Busen sover gott här ute i vagnen och jag passar på att ta lite sol. Kom ihåg nu allihopa att använda solskydd när ni vistas i solen. Jag har sett många medelålders kvinnor med stora solskador i huden(som syns men såndän apparat) och det är ju absolut inte bra! Så skydda er noga! Eller välj ett underlag med färdigt solskydd.


Id bare minerals foundation ger toppen resultat och super fin hy. 100 % naturligt och innehåller bara såna mineraler som finns färdigt på huden vilket gör att den smälter fint in på huden och ser naturligt ut! Med solskyddsfaktor 15. Finns på KICKS.


Nu blir det laxsallad. mums!

VÄRSTA MORGONEN EVER

Hm. Vi vaknade 05:45 av att busen kissat på sig. Vi tog upp honom ur sängen och jag tog av honom blöjan. Då kissade han i vår säng också.Så steg vi upp grälade lite för att jag var så trött när jag jobbat kväll igår. J åkte till jobbet och vi lämnade å äta frukost. Busen bajsar ett stort lass som går ungefär ner till fötterna å hela ryggen. Vi går till "badrumet" som är ungefär ett tvättfat och wc jyst nu. Jag lägger på vattnet på varmt å låter det rinna för det tar sålänge förrän det blir varmt. Försöker få av bajsbyxorna nåsånär smidigt medan Aaron försöker nå med sin fot till vattnet vilket han gör tillsist då vattnet är KOKHETT! Så blev det massa skrik å hysteri. När vi blivit klara med det så kryper han upp i en kökslåda å kastar sig bakåt med huvet i golvet. Senn ringer jag och avbokar min arbetshälsovårds tid och bokar barnläkar tid till Aaron för att hans lungor skrålar så. När jag lagt på kommer Aaron i racer fart å slår mig i läppen med en kloss så den spricker.

Dagen kan ju bara inte bli värre.

MITT I BYGGDAMMET

I måndags började ju bygg killarna fixa här på huset i Sundby. Väldigt trevligt att det blir gjort men inte så trevligt att bo här samtidigt. Aaron vill ju förstås gå runt å se vad dom håller på med och det går ju inte.

Igår satt vi ute på terassen typ hela dagen å solade å idag är det lika ljuvligt väder! Så nu ska jag koka en kaffe göra en super god smörgås å gå ut i solen och njuta.

Ha en fin dag!OLD PICS

Bläddrade lite i olika bloggar och det var många som vart å sökt gamla bilder på lunarstorm å sånt så jag bestämde mig för att göra det jag med. Ojoj, vilka minnen! Sweet.
 NAGELLACKS JAKT

Nu har jag avslutat jakten på Isadoras nagellack Vintage Mint. Den är slutsåld typ överallt och jag var dum nog när jag inte köpte China Glazes sista mintfärgade nagellack.

Men jag har köpt Snowcrystals nr. 18 som också är Limited edition så rusa iväg till närmaste Kicks ifall du blev sugen att köpa det istället.

 

Ingen höjdar bild för den e tagen med telefonen..

 


LYX

Fick natta lilla pyret i ungefära en å en halv timme. Han hade nog inte riktigt lust att sova. Nu har jag gjort rengöring, peeling och sitter med mask. Undebart! Ska se på ett missat avsnitt av salkkarit å sedan göra lite juridik distansuppgifter. Gonatt allihopa!


ROBERT PATTINSON


Nu har Robert Pattinson från Twilight filmerna fått en egen vax docka på Madame Tussauds i London. Tycker att den såg riktigt bra ut men det är något i utseendet som saknas. Nu måste man ju besöka stället på nytt nästa gång man är i London. Sist jag var där så gav jag Johnny Depp en kram och satt Bob Marley i famnen. Hehe, undrar var jag har dom bilderna..
EFTER PÅSKEN ..

Blir det städning. Har cleanat upp här hemma i flera timmar sålänge pyret sovit. Han sover ennu så jag la mig i soffan med pizza och datorn. Fy vad livet kan va skönt ibland!

Denhär påsken har gått ut på mycket jobb och praktik. Och lite festande blev det också. 
Fick håra att det är synd om Aaron för att han inte fick påsk godis. Jag tycker dock inte att det är synd om mitt ett åriga lilla barn som inte får äta godis? Vad tycker ni? När började era barn äta godis?

Jag borde få fixat en ny bloggdesign men jag har ingen tid eller lust. Kanske jag har någon att fixa det för mig. Senn blir det att flytta till landet imårgon när min familj åker till Åbo för min lillebrors transplantation. Hoppas, ber och önskar att allt ska gå så bra som det bara kan!

Nu skulle det vara bra med lite nya bilder men som alla vet är jag lite dålig på att komma ihåg att fota. Men här kommer en påsk bild från vår utegångskväll på underbaraste Cecilia.
Skulle nog egentligen ha en bild på mig också men C kunde inte fota fast hon försökte två gånger :P

RSS 2.0