HEJ HOPP I LINGONSKOGEN

Joo här har vi massor med tid för bloggning. NOT!
Känns som man inte har tid för nått kul nåmer. Har typ inte sett Jacob på veckor ungefär och man bara springer runt å yrar. Nå, slut på skolan blir det ju iaf efter praktiken. Hitta ingen praktikplats idag, ringde till massor av ställen men alla har redan. Jag är ju som vanligt ute allt för sent..

Jag har kommit på en perfekt födelsedagspresent! En slapp dag! Typ ligga i sängen halva dagen, stiga upp äta frukost en timme. Träna å sedan hämta hämtmat med film. Låter helt underbart, som en dröm.


Nu ska jag fortsätta jobba.. (Tog en liten kaffe paus)
Å så fungerar det inte att ladda upp bild. SKIT!



PAUS

Nu har jag äntligen en välbehövlig paus! Känns som jag inte hunnit sätta mig ner och ta det lungt på en evighet! Så tyvärr läsare så tänker jag slänga mig på soffan å mysa under filt. Blogga får jag göra nån annangång!


Måste bara visa att jag fick mina nya skor idag, fina va! Och det bästa är att man kan ha dom uppvikta som stövlar eller såhär:  


Skorna är från Nelly



SABINA

Sitter på jobb å vi har haft fullt upp hela dan. Nu får man äntligen sätta sig ner lite å pusta ut. Sabina har bestämt sig för att godisstrejka men äter endå SMASH! Jyst bra..

Nu ska jag forstätta jobba! Trevlig lördag!

BÄSTA BETJÄNINGEN

Jag blev så överraskad å glad så jag tänkte att jag måste berätta om detta för er också. Som dom flesta vet så använder jag ju kontaktlinser och brukar beställa dom från Lensway. Nu hade jag beställt linser därifrån igen men när jag skulle använda andra paret så var det något fel på lisen, den bara skava och tog sjukt. Så efter ett tag när jag tvättat den och allt så tog jag en till och det var samma sak. Så jag mejlade Lensway och frågade vad jag skall göra. Dom svarade på mitt mejl direkt och ville ha kundnummer och sånt och vips vad har jag på mattan nästa morgon när posten kom. Jo ett par nya linser! På riktigt, super bra servis! Också överlag när man beställer så får man linserna jätte fort, och mycket billigare än hos optiker!

Ifall du blev sugen så slipper du till Lensway här.


Brukar du beställa linser på nätet?


PRETTY IN PINK

Nu i vår är det ju väldigt modernt med att sminka sig i pastellfärger. Så jag testade med att sminka mig med rosa. Vad tycks? Syns ju så dåligt bara. Men jag har rosa och ljus beige ögonskugga. Och senn bara mascara och foundation med lite solpuder. Naturligt och lätt!







Nu ska jag äta smörgås å klä på mig. Å senn ska vi nog åka! Ha en underbar fredag!


FEST SUGEN?




Man blir väll lite fest sugen efter att man sett denhär skönheten! Hur fin som helst å inte ens dyr! För 32 euro kan den bli din. :)
Du kan köpa den här.


FREDAG

Mys fredag idag å vi ska åka till Kokkola med Arreparres mommo å moffis. Kanske jag skulle få fixat en praktikplats då på samma gång samtidigt som jag måste gå runt som en zombie å mumla "jag får inte shoppa, inte shoppa inte shoppa..."

Vi har provat busens converse idag som han fått av Linda. Och mysdräkten som snart börjar bli för liten som han fått av Heidi. :)










Ikväll blir det ben&jerrys och let's dance. Grymt nice! Skit för Jacob som ska åka på pizzabåten :P hihi

!!!!!!!!

Jag sku fixa en grej på bloggen å nu har jag förstört hela headern! Kom igen jag dör! Orkar inte fixa, å jag fattar ju typ noll vad jag har gjort så..


BADRUMS FAVORITER

Hej på er! Vilken fin dag det var idag! Fast väldigt kallt. Jacob har åkt iväg till Skellefteå tidigt imårse å Alexandra¨å gulliga Iris har vart här å lekt med oss. Skojskoj!
Nu sover busen och jag tänkte avslöja mina badrums favoriter för er!



Så vi börjar med Body Lotion och Shower Cream från Yvonne Ryding. Bodylotionen tycker jag om för den är bra i konsistensen, torkar snabbt och har en diskret god doft!
Finns att få överallt i sverige men i Jakobstad jyst nu finns ingen försäljare (tror jag iaf) Men man kan köpa dom på olika internet butiker!



Å så världens bästa balsam/mask från Aussie för håret! Denhär produkten kan jag inte vara utan! Det reparerar håret och gör det mjukt. Plus att den doftar super gott!
Finns att köpas på Emotion och Kicks.




Victoria' Secrets hårspray är super bra! Det doftar gott och ger håret en fin glans!
Har köpt den på tax-free vet inte ifall det finns annanstans förutom på Victoria's Secrets hemsida.



Lily LoloMineral foundation och rouge. Bästa som finns och prisvärt! Finns att köpas på internetbutik Lilylolo.com/uk och Nelly


STADEN ÄR DÖD

Såhär såg det ut i centrum av Jakobstad när jag gick för att sätta pengarna i nattfacket







Underbart eller hur :P Inte en enda människa så långt ögat kan nå..
Men senn när jag gick förbi Lindex skyltfönster så såg jag världens största mode miss.




Eller vad tycker ni om jeans leggings med jeans shorts? HISS ELLER DISS?


Nu säger jag GODNATT!


SNABBIS

Vi har vart å besökt världens gulligaste lilla bebis idag. Jacobs kusin Valter och Fias. Den var så liten å goo! Å nu ska jag spurta iväg till jobbet. Det kommer säkert bli en ganska lugn kväll..
Fick min nya tee idag, helt fin.



Jätte dålig kvalitet på denhär cameran i datorn. Ysh! Nåmen nu kilar jag iväg! Ha en trevlig kväll!


TISDAG

Känns som om denhär dagen sku ha vart huuur lång som helst! Vaknade upp med pysen där runt 6 å käka frukost och sedan så jobbade jag från 9. Jacob jobbar kväll ikväll så Aaron fick vara två timmar med mommo å moffa å maaku. De tyckte han nog om, å då jag kom hem fick jag kinamat :) UNDEBART! Bra med föräldrar, igår fick vi pizza av aarons fammo.

Så nu vet jag inte riktigt vad jag skall hitta på. Lacka naglarna? Se på film? Blogga? Äta? Sova?
Är trött som bara den. Så man borde väll sova, morgonen börjar väll 6 imorgon också så..


JURIDIK

Sitter på lektion. Har lite problem med att hålla upp ögonen för jag har inte hunnit få någon morgonkaffe..Huuh!
Kommer bli en låång dag idag!

MYSKVÄLL

Idag efter en väldigt intensiv dag med pyret (J jobbar 12-22 i helgen) så ska jag bara slänga mig ner i soffan å slöa. Ska se på film å käka tacopaj. Sku vara gott med lite godis men de har jag inte. Har ingen aning om när Jacob kommer hem för han for på Idas födelsedagsfest. Blev ingen fest för mig för pyret har haft lite konstig mage och jag med så jag misstänker nån maginfluensa så då kan man inte föra pyret å skötas till mommo å moffas när Maaku också e där..

Ska se på denhär filmen, hoppas den e bra!




Ha en trevlig kväll!

UNDERBARA SOL!

Vilket fint väde rdet är idag, känns som om man kan börja leva igen när solen kommer fram och man blir lite piggare i huvet. Fast då solen kommer fram så vill jag bara till Göteborg. Det är väligt fint och mysigt där. Jag och Ida var ju dit på praktik när vi studerade Kosm på tvåan. Sku aldrig ha velat åka hem (eller joo då hade jag ju nästan panik hem för att Jacob var hemma men). Vi hade det super trevligt där fullt med trevliga människor, sol å varmt fast det var mars och mycket shopping. På något sätt så har jag alltid vart säker på att vi sku flytta dit någong gång, men livet ändras. Å nu vet jag inte riktigt mera hur det skulle gå till?! Nå, kanske vi bor där ennu nån fin dag. Vi får se :)


Då pyret vaknar ska vi gå efter vårt H&M paket som finns på posten. Jag har verkligen shoppat loss denna vecka från h&m, hairstore, adlibris, nelly och lite på ebay. Fy skäms! Nu får jag inte shoppa mer på ett halvt år! (höhö visst) :D


Ha en underbar dag alla!



RUNDIS OCH RANDIS

Busens favorit bok, så nu passade jag på å beställa några flera. Till hans födelsedag, oj vad glad han kommer att bli!




GODMORGON





Fint väder idag eller hur? Fick sova en timme längre idag så nu e jag på topp. Pyret och jag käkade jyst appelsin å de va så gott! Det är länge sedan jag käkat appelsin, brukar bara äta mandariner. Visste ni att applesinens C-Vitamin föryngrar vår hud? Och att en Appelsin innhehåller massor med växtämnen och flavonoider som inte C-vitamins tabletter kan ersätta! Annat som en Appelsin gör:

  • rensar tarmen
  • är bakteriedödande
  • kan minska risken för cancer
  • lindrar förkylning
  • sänker blodtrycket
  • är antiinflammatoriska
  • stärker immunförsvaret
  • kan sänka kolesterolhalten
  • stärker kollagenet
  • minskar risken för blodpropp
  • minskar risken för stroke
  • minskar risken för gula fläcken sjukan


    Så nu allihopa! Ut till butiken och köp Appelsiner! Och ennu bättre är det ju förstås om dom är ekologiska!


  • PINK DREAM

    Nuu har jag hittat min drömbil. En Fiat 500 Pink Barbie edition. Den är ju så otroligt fin! Fast jag tror inte J sku vela köra den direkt..




    Nu väntar pannkakan på mej i ugnen. Godnatt!


    THE POST ORGASMIC CHILL

    Jacob och Frank har startat ett bänd. Här kommer deras första låt, lyssna och njut!





    GRATTIS

    Så vinnaren av Helsingfors-Stockholm kryssningen blev EMILIA ! GRATTIS !




    Nu ska jag fixa mat tillsJ kommer hem! Ha en bra dag!


    MASKINERNA SURRAR OCH JAG HURRAR

    Äntligen färdigt! Okej, de tog max en halv timme men det är jobbigt i början. Nu bara att vänta på att busen ska vakna å stöka till det igen. MYS!

    Hehe, vill ni ha en dagens? JO ja tror ni vill det!



    Heh, me domdär går jag runt här å fixar å trixar. Vet ni vad jag skall göra nu? DRA en VINNARE som vinner STHLM-HKI Kryssning! LYCKA TILL!


    STÄDA STÄDA STÄDA

    Försöker hitta på saker å göra så att jag inte behöver plocka upp å städa. Hela vardagsrummet är fullt med tidningar som pyret har släng. Hela köket är fullt med rosk å disk! Huhh

    Denhär dagen känns som en evighetsdag eftersom att vi vart vakna senn 6 ungefär. Jag längtar så tills pyret har blivit frisk å tänderna slutat bråka så att man kan sova sköna nätter utan pyret i sängen! Jag hoppas att han förstår det senn också att han får sova i vår säng bara då han e sjuk. För man sover så dåligt för man störs av varandra å så e han jätte vild i sängen å håller på slänger sig å sparkar så man måste ju hålla ett öga på honom så han inte trillar ur sängen. För det har ju hänt ett par gånger..


    Nu disk...


    TEETH ISSUES

    Busen har bestämt sig för att inte äta idag. Vi var på Kaffe med Ida-Maria och hennes gulliga Leo men han ville endå inte äta. Å Aaron som alltid äter på cafe! Så väl här hemma ville han inte heller äta. Enda som går ner är välling.. Puhh

    Vill ni se en bild på mej då ja var blond? Nu e jag mera orange men det är ett pågående projekt och det är meningen att de skall bli ljusbrunt :)




    BEAUTY BY LINDEX

    Här är en snabb film på en rätt så fin make-up. Dom använder sig utan Max Factors produkter. Resultatet blev fint! Men vad är det som fattas? Att måla ögonbrynen, fast man ska ju lämna dom omålade nu i vår!


    TÄVLING




    Var med och tävla om en Helsingforskryssning från Stockholm eller en Stockholmskryssning från Helsingfors!
    Detta bonuskort berättigar till en kryssning för 2-4 per i en B eller C hytt. Uppgradering till BL-A-hytt 60 euro. Kortet gäller söndag-onsdag avgångar under tiden 10.1 -17.2 och 1-10.3.2010. Det kommer endast till en passagerar avgift på 8 euro per person.
    Åldersgräns 21 år. Antalet bonusplatser är begränsat.


    Så var med och tävla!

    Du behöver bara kommentera detta blogg inlägg för att få vara med och tävla. Kom ihåg att ge din mejl adress eller bloggsida. Lycka till! Tävlingen dras 10.2.2010!


    ARG IDAG

    Fyy fasiken vad pinsamt ifall dethär är menat till oss. Det är såhär att J alltid när han ska föra ut soporna kastar dem i grannens roskis för deras e mycket större och närmre utgången än vår. För att komma till vår roskis så måste man gå runt hela huset å de tar ju en stund.. Han har nog blivit tillsagd några gånger å jag skäller på honom varje gång då ja ser att han kastar roskisen dit.. Å idag stod dethär på öt:




    DET SPÖKAR

    Senn vi flytade tibaks hem så har det börjat spöka här hemma! Det låter konstiga ljud å det gillar jag inte alls.

    Å vet ni vad? Jag har blivit blond. Men bara ett tag tills jag kommer på vad jag skall göra med håret. Mörk blond? Låter bra, nu e de ju visserligen väldigt missfärgat i topparna så.. Men jag måste väll fixa det på något sätt före jobbet imorgon. Annars kör jag mössa, nice.

    Alla andra sover så jag tänker också gå å lägga mig. Så Godnatt och Congrats till C&P och A&L som blivit föräldrar idag, underbart!


    SHOPPALOPP

    Fick för mig att shoppa en tisha som jag velat ha nu säkert i två år! Så nu hoppas jag bara att frakten från USA ska gå fort som piip. Så att jag får min snygghet! Ni vet en såndän t-shirt från Marc Jacobs mot hudcancer. Sjukt snygg!

    Igår när jag skulle dra på mig mina Cheap Monday skor så fanns dom inte mera. Fast jag haft två par. Jag måste ha sålt dom på loppis :S Så nu blir det att spana efter nya skor, ett par vita converse kanske..





    Jag vill att Jacob ska vakna nu så att han kan fixa frukost smörgås med kyckling och avokado. Har inte käkat frukost ennu fast vi vart uppe senn halv 8. Gaaaaah!


    JAG VILL SOVA!

    Att få sova bara 4-5 timmar per natt håller på att döda mig. Sakta men säkert..
    J har jobbat natt inatt å jag tänkte att busen kanske sku sova bra för han var så trött. men nej!
    Det blev gråt och gnäll och vrål enda till halv 2 ungefär. Å senn pigg å kry klockan 6. Yummie!


    Annars så fick jag en fråga hur vi klädde Aaron förra vintern när vi kom hem från bb å så?

    Så när vi kom hem från bb var det ju ennu ganska kallt. Så vi hade en jätte pytte liten björndräkt. Som blev använd ungefär bara en gång. Hem från BB. Så han hade först body å sparkisar. Så tjockare byxor och tröja. Å senn björndräkten.Å vantar, tossor och mössa förstås! Så i bilstolen så fick han ligga ennu under en filt. För ni har väll märkt att det inte finns tjocka vinter halare för små bebbisar?
    Senn när vi började vara ute ( Vi var inne i över 2 veckor) så var det redan ganska varmt. Men han hade samma kläder som på hem vägen förutom en större björndräkt. Å så åkpåsen såklart! Investera i en bra och varm åkpåse så bebben har det varmt och skönt i vagnen!

    Denhär åkpåsen från BRIO e ju helt klart en favorit




    B-DAY

    Min födelsedag närmar ju sig (21 mars) å då sku de ju sitta fint med nått extra fint å lite värdefullt. Som nån av domhär?
    Å jag behöver faktist en klocka för jag äger ingen!






    Båda från Marc by Marc Jacobs. Ca 180 euro st.


    Fast nu först e de ju busens födelsedag. Undrar vad vi ska hitta på då?! Vi har iaf planerat lite äventyr, som kanske en simtur till Tropiclandia :) Älskade busen som fyller 1 år, det har gått så snabbt!


    ÅKTUR



    Han e så gullig när han går runt omkring med sin fina vagn. Vi har mysmorgon idag så pyjamasen sitter på fortfarande. :)

    Här e Busens lilla vagn. Den är från Plan Toys som har ekologiska leksaker. Om jag inte minns fel så är vagnen målad med majsfärg(eller nå sånt) Så att den inte ska vara farlig att tugga på. Klossarna i vagnen följde med.




    TUUT!


    YRVÄDRET

    Sitter å tittar när lillbusen drar ner alla böcker från bokhyllan. Orkar inte göra något för säger jag åt honom så går han bort å så får jag plocka upp dem igen så går han dit igen.. Så låt honom dra ner hela skiten så finns det inget mera att dra ner. Bra jag!

    Jag har glömt min kamera i sundby å det blir så värdelösa bilder med iphonen men ja ska försöka få en måttligt bra bild på pyret idag. För han har lärt sig å gå helt själv med sin vagn. Iofs kanske han sku ha lärt sig det redan för länge sedan men den har ju vart här i stan. Å bra det för han har lite svårt med vilken sida man ska stiga upp å ta i sig på. Så då tar han i fel veg å så ramlar hela vagnen å pojken. Stackarn..

    Igår köpte jag ett nytt läppstift. Bara ett Maybelline men det som är det bästa var ju att den var på rea för 4e. Super bra med butiker där alla har noll koll på trend färger för dendär färgen är ju vårens hetaste färg! NICE! (Kanske dom borde anställa mig. höhö)




    Röda läppar väcker alltid starka känslor.

    INREDA?

    Efter att ha läst ett antal inrednings bloggar fick jag väldigt stor lust att inreda här hemma!
    Så de kanske jag börjar på med nu sålänge busen sover. Fast jag behöver vit färg för jag vill måla om busens säng vit. Fast den är ju rätt snygg färg redan, sådär ljust trä. Kanske den får va så.. Men vad ska jag annars göra? Vet ni vad jag hatar? Vår GULA fondvägg i sovrummet. Kanske jag skulle måla om den? Hmmm..
    Iaf får skötbordet ryka för den använder vi aldrig mera, men va ska man förvara blöjor? Någon som har nå bra tips?



    Den var söt, var kan man få tag på en sånn? Dom säljer ju iofs detdär märket på blossom men jag har inte sett nån blöj påse :(


    HEHE..

    Har som fått tusen såndän blogg awards där man ska skriva saker om sig själv å skicka vidare.. Tyvärr Ladies så har jag inte riktigt haft tid. Nästa gång ska jag försöka vara lite mera engagerad :)

    Vet ni va? Vi har fårr flytta tibaks till stan! JIHUU! Så igår kväll istället för att bara sitta och göra inget i skogen så gick jag å lillbusen på stan. Jag älskar att gå å titta på saker. Eller bara hämta välling från butiken.. Allt man kan köpa e kul. (öhh? va har jag fått för fel?)

    Så köpte vi lite nya kläder ti pyret från Halpa-Halli. Dom har nog di bästa baby kläderna! Dom har såndär spark byxor med socka, nivet. Å dom är sååå bra för annars trillar ju sockorna bara av! Å vi har tusen par av dom å dom håller hur bra som helst och kostar typ 3.95. Ett måste i en babygarderob!


    Annars sitter jag å dricker kaffe å njuter av lugnet. Vi vaknade redan lite över 6 idag å så bada vi på morgonen också för att de e så skönt! Så har mommo,moffa å busen morbror vart på besök. Aaron blev så glad när han fick se mobbo, de va ju en stund senn sist..

    Så idag tvättar vi tvätt och städar tror jag faktist.. Det tar aldrig slut..


    RSS 2.0