TJINGELING

Fredag idag vilket är oerhört skönt för det betyder att det är Ashtanga Yoga som gäller ikväll! Tyvärr blir det ingen ledig helg för jag jobbar lördag men söndagen skall bli desto bättre för vi e alla lediga!

Igår var det franska prov som gällde. Jag hade verkligen inte satsat som jag borde, blev lite besviken på mig själv. Men såhär ligger det till, Jag behöver Nina för att kunna lära mig franska och hon e på andra sidan potten å lever loppan! Men fick iaf 7+ vilket e godkänt så det kan va få va bra så.


Nu kan vi alla hoppas på att min familj skulle få komma hem till heljen eller iaf början av nästa vecka. Har inte sett dom senn i Julas å det börjar kännas som det sku vara eeevigheter senn!




Snygga brills va?! (Gammal bild!) Har riktigt lust att shoppa idag men har inte så mycket extra pengar. Ska jag shoppa endå? Jag menar pengar hit å dit nog har man endå råd med lite nya kläder :)


SÖTNOS

Sussar sött i sin säng nu.. Han har blivit lite jobbigare att få å somna på senaste tiden å de drar ut till 9-10 tiden också.. Nå idag var det väll nog för att han somnade i bilen då vi åkte hem från butiken å vaknade upp halv 7.. Hoppas att det går över för jag gillar verkligen då han går å sova 8 på kvällen. Då hinner man pusta ut å göra något skoj eller plugga..

J e på tennis men borde komma hem snart. Jag ska fixa något att äta tills det tror jag. Annars så blir det en spännande dag imårgon med jobb intervju å allt. Wish me good luck ;)

SATSA

Nu till våren vill jag satsa på en snygg svart läderjacka! Perfekt till alla outfits och alltid snygg! Annars vill jag också köpa en oversize blazer men vi får se hur det blir med det.. Denhär jackan är från Kenzas kollektion från Jofama.


DEN BÄSTA STUNDEN PÅ DAGEN

Sitter här vid köksbordet med en kaffe i handen. Lillungen sover sött där ute i vagnen å allt är frid å fröjd.
Det är absolut min favorit på dagen. Man får lite tid för sig själv.

När busen vaknat ska vi klä på oss och åka in till stan för att träffa C och hennes mage. Det blir skoj! Efter det blir det lite bankärenden och mathandling.


Ha en bra dag!


LOVE WANT NEED




Asos.com


IMSE VIMSE SPINDEL

Har sjungit i 45 minuter för en liten buse som inte har velat somna.. Enda tills jag började sjunga om Imse Vimse Aaron. Då slockna han och började snarka högt. Underbara bebis!

Imorgon blir en stressig dag. Såhär ser vårt schema ut:

7.00 J börjar jobbet
12.00 Jag åker till skolan(som egentlien börjar 9) A kommer å leker med Lillen
15.00 J slutar jobbet
17.00 Jag slutar skolan, åker hem fort
17.30 J har först hjälp kurs
20.30 J slutar åker hem
21.00 Jag åker på palaver
24.00 Åker hem

Trevligt, kommer bli en underbar dag!



Godnatt alla!


FOUNDATION

Testade på en ny foundation idag. Jag tyckte den var super! Den var lätt att få jämn, blev fint matt och kändes jätte skön! Brukar annars inte använda liquid foundation eftersom att jag inte riktigt har tid. Brukar bara smätta på mineral foundation i puderform. Men har man tid och vill få ett super underlag till make-upen så rekommenderas denhär!

Annars, du vet väll att foundation är foundation och inte brunkräm. Pågrund av att den skall jämna ut hudensfärg. Inte göra huden mörkare. Det ser inte natruligt ut med för mörk foundation men ifall man måste så glöm inte öronen då! Annars ifall man vill se lite brunare ut så rekommenderar jag solpuder. Lite på tinningarna, på kinderna å mitt på näsan. Super fint!
En annan foundation som jag vill testa är Diors Nude.

SUNDAY

Uttråkad som bara den. Jag känner så att jag vill ha ett nytt jobb! Något nytt och spännande att hålla på med. Så sku man få lite variation på dagarna å så..
Synd att det jobbet jag skulle ha velat ha, for före jag ens hade hunnit söka. Hade vart perfekt!
Idag har vi inga planer, alla är lediga. Så vi kanske åker iväg någonstans eller går ut på promenad. 
Ikväll skulle det nog passa att baka lite gott bröd, kanske semlor?
Vi hade ju tänkt åka till Tampere och hälsa på min kära familj men J hade magont i fredags å dom hade haft kräksjukan på jobbet så det ville vi ju förstås inte föra till min lillebror. Han e så duktig som orkar kämpa och hålla humöret uppe! Hoppas han orkar lite till nu så ska det nog bli bra! 
Nu sitter Arreparre och dricker lite mjölk, det tycker han att e super gott!
Ha en bra dag alla!

LILY COLE














By Carter Smith


AND SHE IS BACK

Hej på er kära läsare! Har fått många arga kommentarer (hehe) om att uppdatera. Så här e jag igen. Nämen vi har haft väldigt mycket pågång nu å då e det ju hobbyn som försvinner. Alltså bloggandet.

Har ni sett att man kan på H&M prova sina kläder på en modell för att se ifall dom passar tillsammans å så?
Det gjorde jag idag, och dethär blev handlat hem:



Tyvärr inte skorna och halsbandet. Snyggt va! Kände att jag behövde lite nya basplagg!


VÄNTAR PÅ IKVÄLL

Då ska jag å Aaron krypa in under filtar å se på Let's Dance! Det kommer bli så mysigt. Fast Aaron kommer väll somna som alla män när dom måste se på Let's Dance? Minns ifjol när jag sku se på det den 20 februari. Men efter 5 minuter fick vi istället åka iväg till BB. Det var nog mycket roligare faktist. Jag som försökte lura J att jag inte alls hade ont och käkade banan. Men det gick ju inte så värst bra. Å tur att vi åkte inn för efter att vi hade vart inne typ en timme gick ju vattnet å då sku man ju int ha vela vara hemma eller i bilen :) haha.

Nejnu blir lillkillen lite arg. Det är dags för hans gröt å sedan bastu! Vad skönt de ska bli, har vart så kallt idag!



Mitt favorit par Elin Kling och Daniel da Silva

SNART SLOCKNAR JAG

Ligger här med J framför tvn under filtar och fryser som bara den! Kallt ute - kallt inne. Vi sitter å ser på Glee men jag tycker att de inte är så värst bra. Litelöjlig på något sätt. Lite som High School Musical. Fast dom är endå ganska roliga..

Skönt med Rohdos-Ala skolningen. Vi fick göra egna ansiktbehandlingar. Vet inte när jag sist haft tid att ha på en ansikts mask. Sköönt å hudens kändes super efteråt! Har aldig testat Academie produkterna tidigare. Men dom vat helt bra och bra pris på dom också!







Nu vill jag bara sova å drömma bra drömmar. Jag är så SLUT! Det händer way too much jyst nu..


BRR IT'S COLD

Shit, vad kallt det är idag! Mätaren visar -27 så de blir nog en inne dag för oss. Lite tråkigt tycker lill pyret för då måste man sova inne å det är inte riktigt nån hit! Han och Dina (hunden) har busat hela morgonen å han har matat Dina med sin frukost. Senn lekte dom lite på golvet å Dina jagade pyret. Dom e så gulliga tillsammans men jag måste nog hela tiden hålla koll på dom för jag är lite rädd för att Dina ska bli lite för busig.

Ikväll blir det föreläsning av Rhodos ala för min del. Ska bli intressant.


Hmm, sku behöva ny mössa tror jag bestämt.. Vi beställde en sånhär åt Miia sist vi var på jobbet. Jag skulle också kunna tänka mig en svea mössa med kanske med text.



Å så en för lillpyret såklart!




Underbart! Mössorna hittas här

JAG HATAR ATT DET INTE FINNS

Man blir ju så arg över att det inte finns Monki butiker i Finland! WHYWHYWHY?
Jag skulle ju handla där varje dag om det fanns( okej nu överdriver jag ju lite förstås för så mycket pengar har jag ju inte) Men endå.. Så där kanske en suverän affärside för någon som vill starta något eget? Kanske jag får göra det själv.. Sku ju vra helt okej. Kunde faktist nog tänka mig att ha en klädbutik. Men kanske bara för några år ;)

Här kommer fint från Monki

Nu ska denhär trötta mamman slänga sig på soffan å se på tv! Dethar vart en kaotisk dag. Å jag undrar vart min sovmorgon har lämnat? Känner att jag sku ha nytta av den nuuuuu! GODNATT!

OLIVIA PALERMO

Kom igen, hon är så snygg varenda dag! Man blir ju nästan lite avis..





WORK WORK WORK

Tjeena! Jobba lite senare igår kväll så att jag kunde stiga upp senare idag å bara komma å typ öppna upp butiken. Sånt e sköönt! Vad gör folk idag då? Det är ju röd dag. Bra med cash får man ju på jobb!

Vet ni vad? Min alldeles egna kära Nina Jasmine ska flytta till Sthlm. Jag blir ledsen av bara tanken. Tur att jag nu får ett skäl till att åka dit iaf! Men kom igen, jag e ensam i lilla Jakobstad.. Oh my


Denhär låten är tillägnad Lady N



Å så dehär förstås!


OFF TO WORK

Fick hoppa in på jobb ikväll när E har blivi sjuk. Hur grejt e inte det? :S Nåja, får ju jobba med Miia iaf. Så Makuuni is the place to be ikväll alltså!

Ha en bra kväll!

TÄVLINGS SUGEN?



Vill du vara med och tävla om ett smycke med valfri gravering? Gå då inn på Vesnas blogg och kommentera!


Lycka till!


WHAT TO DO DO DO

Gomorgon! Fast man kanske borde säga förmiddag iaf för vår del. Jag tror vi har börjat tillfriskna lite idag så nu sku det vara roligt att hitta på nått skoj. Hmm jaha vad?
Lillpyret tycker iaf att de sku va skoj ifall vi sökte efter nått gott från kylskåpet ;)



Jag vill att Lady N ska svara på mitt mess för henne saknar vi ju lite! Annars börja jag ju läsa på dendär LA Candy, skit bra!


Jag blev så arg imårse då jag läste tidningen om folk som kommenterat om att homosexuella får ge blod. Alltså WTF?! Det var typ en insändare som regelbundet gav blod men nu tänkte han sluta ifall homosexuella sku få ge blod för enligt honom/henne så var det liksom bara trams. Alltså ursäkta? Är inte homosexuella människor? E inte deras blod värt något? Ifall man e sjuk så tror jag nog inte att det spelar så stor roll vems blodet är och vad personen har för läggning bara man får blod så att man klarar sig! Jag blir så arg..


VALENTINE'S DAY

Alltså har ni sett vilka skådisar denhär filmen har? Helt otroligt! Mina favoriter, enda som saknas e ju förstås då Sarah Jessica Parker. Men endå denhär filmer kommer så att bli succe!


RÄDDAREN

Fick hem ett paket idag på böcker som jag beställt för ett tag senn. Hade nästan redan glömt bort dom. Vad roligt! Nu vet jag ju iaf hur jag skall spendera resten av dagen senn när pappa Jacob kommit hem!



Heh, ser ju nästan död ut.



Vilken super dag det blev endå!


DAGENS





INGEN SKOLA

Det blev nog tyvärr ingen skola för mig idag, jag som sett så fram emot det. Nope, istället ska man ligga hemma å va sjuk. Men man ska se det från den positiva sidan. Jag får en dag med pyret och SATC. Egentligen e ju det också helt bra?
Fast det sku va nice om man sku kuna få sjukledigt från mamma rollen så man sku få sova lite extra. Men jag tänker gå å lägga mig nu snart då lillen går. Sköönt!



Jag och Aaron på villan i somras. Vad liten han är :) sötnos

ME WANT

Kom på att jag är i stort behov av denhär


Men tyvärr så tror jag att jag får stå över för en vårdpenning på 250 efter skatt stakar int så långt.
Klänningen är från Stylebystars.com


HEJ Å HÅÅ

Godmorgon på er! Min å busens morgon började redan lite före 7 så nu börjar man bli lite trött, kanske man borde ta en tupplur då busen också slocknade jyst. Han sover så konstigt när han e sjuk, så korta stunder. Men det kanske beror på att han har så svårt att andas då han e så snorig.
Igår när jag sku skriva blogg så såg jag att ena av våra hästar hade rymt å gick på i skogen. Kul dethär med att vara häst skötare. Vår lilla prinsessa rymde endast 3 gånger igår!

Nu ska jag nog blunda för en stund. Senn vet jag faktist inte vad vi ska hitta på. Vad är det för en dag idag? Känns som onsdag ;b


JULLOV

Gott nytt år på er allihopa! Som ni kanske har sett så har min blogg vart på jullov. Helt ofrivilligt faktist för jag har absolut inte haft nå tid för bloggning. Tyvärr.. Men nu är jag tillbaka!  

Har ni några nyårs löften? Inte jag, för jag håller dom endå inte och jag kan inte ens komma på ett vettigt löfte så.. Kanske träna mera, men de sku jag nog göra ifall jag hade lite mera tid.

Så Aarons första jul var nog helt perfekt! Vi fick fira den med hela familjen och vi hade super mysigt. Busen fick massor med paket och vi också! Helt underbart.

Men nu jyst så e vi alla förkylda och jag å Lillen e jätte snoriga så vi har int riktigt lattjolajban här hemma.. Så nu när jag äntligen får lite egen tid så ska jag se på The City! 

Här kommer lite julbilder




 

RSS 2.0