15 veckor kvar

Idag är det vecka 25 vilket betyder att de är 15 veckor kvar tills vår lilla kille ska komma. Det känns som om de e en evighet tills de, jag som bara vill gosas me lillen.
Idag har jag varit ledig. Och väldigt duktig. Har städat mina klädskåp, plockat fram kläder och stuff till loppis, Tömt två hyllor i sovrummet som skall bort (Måste göra lite plats för bebben) och städat lite. Så nu är jag väldigt trött å måste ennu ikväll till Code för lite palaver. De sku jag absolut inte ha nå ork med.
Imårån tror ja att de e dags å ringa till rådgivningen. De e så tungt på jobbet när man knappt orkar bära sig själv. Så ska man gå runt å se glad ut å betjäna kunder. Plus att man får stå ut med sammandragningar hela tiden.
Så vi ska se hur hon löser detta.

Visste ni att mammor är de nya singlarna jyst nu. Tack vare alla hotta stjärn mammor så har det blivit mera vanligt att dejta mammor. Å de va flera killar som hade sakt att dom hellre dejtar mammor för att dom e mer självsäkra och rakt på sak.
Inte för att de har nånting med mig å göra, jag har ju min andra halva. Men endå ganska roligt å läsa.

För lillen har jag hittat världens gulligaste body. En sånn måste jag bara skaffa åt honom. Stackarn som kommer att
födas mitt i den tråkiga å kalla vintern måste ju bara ha denhär !  (Den finns på www.uglycc.com ifall nån vill skaffa den till sin lilla bebbe, eller som present :) )


Hittade också till en annan helt underbar sida idag där dom hade ekologisk hudvård och massor med gulliga linnen, den sidan måste ni också kika in på. www.folkart.se

Fredags mys

Jag längtar så till att lillbebben e några år å vi kan ha fredags mys framför tv med hemgjord pizza å chips me dipp å såklart eld i öppna spisen. Så som vi allti hade då jag var liten. Då såg man allti på program som sikta mot stjärnorna å robinson. Dom programmen finns ju tyvärr inte mera, men nå annat roligt. Nu får ja nöja mig med fredags mys me älsk å bra film. Fast de e ju också väldigt bra. Vi laga jyst pizza å de var väldigt gott.

Jag läste jyst på en sida att dom i sverige anställer folk till butiker för att låtsas shoppa. Ganska roligt. Ett sånt jobb sku jag kunna tänka mig. Men förstås sku ja ju inte vilja gå i samma butik hela tiden. Men man kan ju vara anställd av olika butiker. Fast ärligt så tror jag inte att det fungerar nå mycke bättre. Jag köper inte mer från butiker bara för att andra gör det. Men om man e i en lite dyrare butik så känns de kanske bättre ifall de e flera i butiken än bara jag. För annars känns de som om försäljarna bara står å stirrar på va man gör.

Nu skall jag joina J i soffan. Trevlig helj alla !

kaffe

En sak som jag värkligen saknar är kaffe. Jag älskar att sitta på cafe, dricka kaffe å prata om allt möjligt. Och de e inte samma sak att sitta på cafe å dricka te. Tro mig. Fast te är väldigt gott, så dricker jag de hellre här hemma i soffan.
Igår försökte jag dricka lite kaffe, men det känns inte bra. Känns som om de e så fel, fast man får dricka några koppar om dagen. Plus att hela resten av dagen så slog lillkillen kullerbyttor. Stackaren.

Det är väldigt svårt att hitta på ett namn till lillen som passar i munnen både för svensk å finsk språkiga. Vi har nog kommit på flera förslag men det känns som om de finns ett namn där ute som kommer att passa perfekt. Har bara inte hittat de ennu. Så alla som läser denhär bloggen kan ju tipsa om ett fint pojknamn :)

Lite lessamt är det, att ja tror att vi hamnar å hitta ett nytt hem åt vår kära Evelyne. Jag vet inte om jag vågar ha henne i samma lägenhet när plutten kommer. Hon e ju endå ganska busig. Men helt underbar. Bara nån kunde ha henne för ett år tills vi flyttar till något större där hon kan vara ute å leka på dagarna. Måste väll försöka övertala mamma å pappa.

Nu ska jag förbereda mig för jobbet. Underbart. Fast nu har vi börjat få in fest säsongens klänningar och toppar :) Alltid något kul. Tyvärr så passar ju inte dom fina klänningarna på mig.
En väldigt fin klänning som kom in i förrgår är en sorts tub klänning men den är endå inte spänd. Så har den en stor rusett på sidan med lite diamanter. Den finns i svart å lila. En sånn måste jag kanske köpa fast jag int ryms i den.

Lilla Evelyne.

Lily Allen - Littlest Things

Nyhet

Jag har känt ett tag att de vore roligt å skapa en ny blogg. Min gamla var så trist. Så nu ska vi försöka på nytt, å hoppas det blir bättre!

Idag har jag lunchat med min vän N, vid after eight. Väldigt mysigt, fast maten kanske inte var jyst den bästa men ätbart. Efteråt så kom hon med mig å se på barnvagnar. Det finns så mycket fina. Å jag förälskade mig i en brun rutig vagn. Helt underbar. Men har man 850 euro å sätt i en vagn? Egentligen nog. Men ja hade tänkt köpa lite andra roliga saker också. Som lite nya möbler. Killen måst ju få sin egen byrå, för hans kläder ryms nog inte i våra klädskåp.

Ikväll ska jag med jobbar tjejerna till Malins så ska vi ha lite Neways party. Neways har produkter som är miljö vänliga och innehåller inga kemikalier m.m. Passar super för allergiker å andra också. Så de tänkte jag börja skaffa. För allt jag använder på kroppen så går ju i blodet å till lillkillen. Å de e ju inte allt för roligt för honom att han är helt nersmutsad av mina kosmetik kemikalier förrän han ens fått börja sitt liv.

Jag vill klippa mitt hår å få en fin frisyr. Men jag måste väll låta mitt hår växa lite ennu. Tråkigt.


Denhär vagnen skulle jag nog kunna åka runt med.


RSS 2.0