en vecka

Nu är Aaron en vecka gammal. Det gick nog väldigt fort. Känns ju som om han föddes typ i förrgår.
Han e nog så duktig, han äter bajsar och sover. Vi har fått sova 8 timmar inatt å de känns så skönt.
Nu har jag också testat tutt åt lillen men de var nog inte hans grej direkt. Kanske vi testar senare om de känns som om de sku behövas men nu e han nog bara nöjd utan så..

Vi har haft lite gäster idag så dagen ha ju gått så fort, nu e de ju kväll igen. Har vart lite trög på bloggen men varje gång jag sätter mig ner och skall skriva så ska pyret ha mat. Men så skall det väll vara :)

Jag blev överlycklig girå när jag såg att dendär Heidi Klum tishan finns på Nelly
Har försökt få tag på den väldigt länge men den har vart slutsåld överallt. Nu känns de ju som om den int riktit sku pass på en mamma, men jag tycker den e så himla snygg! Klickade också hem ett par snygga skor när jag endå höll på :)


förlossnings berättelse

Allt började med att jag och J var ute på promenad på fredagen och gick på cafe för att njuta av en god latte. Vi hann typ sätt oss ner så började sammandragningarna komma ganska tätt, typ var femte minut. Så J vila ju gå hem då direkt för att han blev så orolig men vi gick en sväng å köpte lite godis (jag trodde att jag ville ha de senn på bb men så va de ju int riktigt). Senn när vi kom hem såg vi på film å sammandragningarna började göra ganska ont å kom fortfarande tätt. Så jag ringde till bb och dom sa att jag kunde komma inn då jag tyckte att de kändes som om jag ville det. Så jag drack lite mera hallonbladste och senn åkt vi iväg.
När vi kom till bb så satt dom mig på ctg kurva och värkarna var nog helt okej men var för korta och hade inte gjort nå värkan. Så dom sa att vi kunde stanna på familjerum å vänta eller åka hem och komma tillbaka senare.
Så vi åkte till pirilö för att gå i bastu, men före bastun fick jag lite blödningar så de blev inte så mycke bastande.
Åkte hem och såg på let's dance. Värkarna började ta helt vansinnigt sjukt, men jag ville inte säga de till J för jag tänkte att jag kunde hålla ut tills Samantha programmet var slut för jag tycker de e så roligt. Men J märkte nog tillsist att jag typ höll på å dö så då fick vi åka inn me ilfart.
När vi kom inn igen hade det fortfarande inte hänt något fast värkarna var längre nu.
Jag började nästan tänka att jag ville ge upp, tyckte ja hade haft så himla ont å jag hade inte ens öppnats en cm!
Jag fick muskelavslappnande och vi gick och la oss. Började få lite panik för värkarna gjorde så ont men så gick vattnet.
När barnmorskan kom inn sa hon att nu fanns de ingen återvändo att nu sku barnet faktist komma inom ett dygn. Hon gjorde undersökning å jag var upp 3 cm.
Jag bad om nå sorts värkmedicin å fick lustgasen brevid sängen så jag satt å andades lustgas hela natten.
Klockan 7 kom de inn två nya barnmorskor å jag var upp 7 cm så dom sa att dom sku gå å ställ fram i förlossningssalen. Då började de kännas ganska pirrigt, fast man kunde ju int tänka på så mycke för man måste koncentrera sig så mycke på andningen.
Så vi förflyttades till förlossningssalen och jag fick pompa på en boll. Då fick jag otrolig värk i ryggen så ja sa att jag ville ha nå medicin för de. Men dom ville int ge mig nå nåmer så dom sprutade in såndän aquadrops under huden på ryggen (bara vanligt vatten) och de sved som nå som int ens går att förklara! De gjorde så himla ont, men det hjälpte.
Så efter en stund så kunde jag int mera andas lungt så jag fick ta bort lustgasen emellan och flämta. Så i samma veva sa ja till barnmorskan att nu vill jag börja krysta. Men hon ville vi sku vänta ennu. Så jag fick ta en förlossningsposition men fick inte krysta på en stund. Senn när jag väl fick börja krysta så gjorde de så ont så jag vågade inte ta i.
När jag endå fått krystat fram lite av huvudet så märkte dom att navelsträngen var runt halsen två varv, då blev de lite brådis och mina värkar avtog. Så jag bet tag i Js arm och tryckte ut lilla Aaron. Så en stund efter de då J hade klippt av navelsträngen så hade jag honom där på mitt bröst. Den känslan går ju absolut inte att beskriva. Helt underbart!
Så Aaron föddes klockan 11:23. Han vägde 3270 gram och var 51 cm lång.
Hela förlossningen beräknade dom att tog 7 å en halv timme och krystningsskedet 25 minuter. Så ganska snabbt gick de nog fast det inte kändes som det.
Nu efteråt känns de bara som om de va ganska roligt, å barnmorskorna tyckte jag att var fantastiskt bra.

Fast, jag har nog glömt min dröm om att bli barnmorska nu. Jag tror nog jag ska satsa på något annat ;)snälla nån

Jyst nu är vår underbara kära katt hos Js mamma och pappa i pirilö. Å jag håller på blir så lessen för jag hittar ingen som vill ta henne. Hade tänkt att vi sku försöka me henne här, men 56 kvadratmeter på 3 personer å en katt fungerar int riktigt. Å hon blev så tokig när vi tog hem Aaron fast ja tror ju absolut inte att hon skulle göra honom illa men tänk om. Hon är ju snäll med Elsa men hon e ju så mycke större..
Så ifall nån vill ha världens bästa gulligaste å finaste katt, hör av er!


tack

Kom på att dehär e ju nästan bästa stället att tacka för alla gratulationer som folk skickat åt oss !
Har fått så massor å dom började rulla in där några minuter efter att Aaron var ut så ja har absolut inte haft en chans att svara på alla, tyvärr. Så ennu engång Tack ska ni ha !


underbara buse

Första natten gick alldeles suveränt. Mycket bättre än på sjukhuset fast det gick bra där också.
Synd bara att han inte vill sova i sin vagga å då tar jag upp honom med oss. För me oss sover han bra. Men ja vet inte. Kanske man borde vänja honom å sova själv. Men han e ju så goosig å sova med.

Funderar på om jag borde skaffa amningskudde? Det kommer ju bli mycke av det här framöver så jag undrar om de sku underlätta lite? Annars sku man väll inte hittat på det?

Och så funderar jag lite på tutt eller ej? Tidigare hade jag nog bestmt att vi inte skulle ha. Men de sku va skönt om man skulle få lite tyst på honom under blöjbyten iaf på natten. Tänker lite på våra grannar å så :P


redan kväll

Vad synd att denhär dagen har gått så himla snabbt fast vi hade väckning klockan 7.
Har inte gjort annat än gosat å ammat och så har vi haft lite besök.
Nu sover Aaron och jag och J skall fixa något gott å äta å se på tv.
Hur mysigt som helst. Hoppas första natten här hemma också går bra. Fast det tror jag nog.

Vi har vart hemma nästan en dag och jag fått byta kläder redan typ 4 gånger. Men de e ju tur att jag köpt och fått så mycket kläder :)

Titta va fiina tossor Aaron fick av sin mommo å moffa !


livet leker

En helt underbart solig dag å vi har nyss kommit hem från bb. Aaron ligger å sover i vaggan å han e så gullig så det går int att beskriva. Allt gick jätte bra, ska nog skriva en förlossningberättelse senare men jyst nu vill jag bara goosa med vår absolut sötaste lilla bebbe.


rastlös

Håller på att bli riktigt tokig. Inget nytt fick ja höra på mödrapoli idag. Dom prata bara om igångsättningen nästa torsdag. Allvarligt så vet ja int hur jag ska orka så länge. Har haft så huvudvärk å e så trött. Sku helst bara vila sova. Fast de kommer jag nog antagligen int få göra på månader.
De e så trist när dagarna går så långsamt, man borde ha nå projekt å jobba med så man sku ha något vettigt att hålla på med.

Ikväll blir det iaf pizza och bastu. Sköönt. Fast ja sku hellre nog vara på bb :)

beroende

Jag måste erkänna att jag faktist är lite beroende av The City. Å nu e de ju så att de kommer också å komma en säsong 2. Jihaa! De var nog dagens bästa nyhet. Dagens sämsta är att jag kommer att måsta betala tillbaks pengar till kela för di förmåner jag fått under studietiden. Jag hade ju endå två jobb + att jag lyfte studie å bostadsbidrag. Synd de.Vill ni se på The City kan ni göra det här

still no baby

Men istället har ja shoppat så nu e jag int lika förbannad nåmer :P
Åkte iväg till vasa igår med mamma pappa och lillebror. Fast jag ångra nog mig lite fö de var väldigt tungt. Int fick ja shoppat så mycket heller förutom ett par cheap monday jeans till J.

Men idag har jag däremot fått shoppat lite mer som krukor till vardagsrummet, en ny amningsbh (dom har 25% på alla bhn vi lindex) ett par undisar och en pyamas till Aaron. Så var vi å mathandla å jag köpte lite blöjor. Så nu har vi nog absolut allt. Förutom bebisen då såklart.....

Men nu ska jag ta mig en titt på hms inhome som öppnades idag. Ni har väll inte missat det??


Känns väldigt bra

Kom hem en stund senn från rådgivningen och jag blir så förbannad!
1. Aaron har inte kommit ut ennu.
2. Jag mår illa å har HUVUDVÄRK å trött också.
3. Jag får aldrig veta något när jag är till mödrapoli!
Min rådgivningstant berättade för mig nu att då jag var på UL på måndag så hade ja förkalkning i moderkakan och kanske därför så är Aaron lite mindre än vanligt. Å de va nog något annat också..
Varför berättar läkaren aldrig något till mig? Sånthär har hänt typ 3 gånger att ja får veta först på rådgivningen. Kul de, nog kan dom väll berätta va dom ser iställe för att bara mumla att allt är bra..


Nu ska ja försöka fixa bort dedär äckliga ljude som hörs när nån ringer till mig. Kul att måsta hör på elisa tune när man försöker få tag på mig..


världens bästa

och gulligaste vänner har nog jag. Titta på överlevnadskitet jag fick av Cissi och Linda som ja skall ta med mig ti BB. Packade ner det i bb-väskan direkt. Choklad, klubbor och strawberry bodylotion. Mums! Tack!


Idag är det väldigt kallt så J stannar hemma. Skulle ha vart kul å åka en svng till Vasa kanske men ja tror nog inte att vi orkar köra dit. De e ganska tungt..

superduper

På en skala från 1-10 hur glad tror ni jag blev när jag loggade in på min mejl å såg att jag fortsatt få mejl från babycenter. De stod din bebis idag-- nyfödd. Jo men visst.

Allt gick bra på mödrapoli. Sammandragningarna kom ganska ofta men di sku ha kuna vara lite starkare och längre. Och på ul såg allt bara fint ut. Och Aaron verkar nog vara en ganska liten bebbe. Di värdera honom till 3200 gram fast deras värderingar har ju varit lite sisådär. Så jag fick en ny tid och order att bara vänta.. Jag e ingen väntare direkt...
Undrar om det finns nå jag kunde göra som jag ennu inte gjort.. Springa trappor, men de e väldigt tungt :P

Nu blir det fika med min mor.


reality check

Nåja, en dag kvar till beräknade datumet å ja tror inte att Aaron kommer att komma på ett tag. Lite trist. Alla pratar ju om att gå över tiden å sånt. Jo visst har ja tänkt. Men de kommer ju int hända mig iaf. Typ på samma sätt som att alla andras barn e stökiga å klottiga men mina kommer att vara helgon.

Fast igårkväll hade jag nog värkar så de räckte. Men dom avtar alltid efter en stund. Fast nu har jag fått en konstig smärta nere som gör att de gör väldigt ont å gå. Å ligga för den delen också. Undrar vad det kan vara.
Fast imorgon har jag läkartid så då får vi se.

Läste jyst boken Föda Barn av Katerina Janouch. Och börjar sakt men säkert inse att jag faktist ska bli mamma. Det är helt otroligt, man förstår ju de inte riktit själv. Och jag tror inte att man kan göra det förrän man har lilla pysen där på bröstet. Fast det närmar sig med stormsteg nu. Det har ju bara varit en stor mage som sparkkis ibland som man sitter och fantiserar om och det har vart ganska mysigt. Men man har endå inte riktit tänkt att magen kommer att försvinna och det faktist kommer en helt livslevande människa ut därifrån. Nå, snart lär ja väll förstå :)Ikväll blir det kalas, ska bli roligt. Hoppas bara att jag orkar.

Glad alla hjärtansdag!

Det blev ju en helt underbar dag idag. Vi har vart ut å gå i snön å de va så fint när solen sken på snön. Man blir så glad. Och jag fick lite fräknar :) . Snart kan man börja sola igen, de ska bli skönt. Man kan int vara blekare än va jag e nu.
Vi gick jätte långt i djupsnön å de va nog värkligen tungt. Fick pausa fler gånger å då vi kom tillbaks så var jag helt svettig. Kanske förlossningen sku sätt igång ikväll nudå. Önsketänkande. Fast vi ska ut å äta me familjen ikväll så då kan ja ju beställ nå riktigt kryddstarkt så kanske de blir lite fjong i de hela.

Här e älskling då vi hade kaffepaus.Och lite fint landskap...


kom igen nu då!

Börjar bli lite frustrerad nu. Jag vill ju se Aaron snart. Hoppas han kommer imårgon som ja hela tiden trott. Ett alla hjärtans barn. Igår hade ja dessutom inga värkar alls.
I förrgår hade jag massor och dagen före det. Men så avtog di bara efter några timmar. Så trist!
Fast ja börjar nog se ut som man ska före man ska föda. Helt sliten typ :P
Hoppas jag inte bara behöver vänta så jätte länge till... De e ju faktist bf på måndag så.. Och många säger att de e ganska vanligt att man föder ungefär som ens mamma gjort å min mamma har inte gått över tiden (kanske med sista bebisen, de kom hon int ihåg).

Vad ska man hitta på på alla hjärtansdag då ifall jag inte är på bb.. Vad brukar folk göra? Äta gott å gå på bio tyyp?Jag och Älskling från julen 2007. Läääääng senn :P

hemklickat

Klickade hem denna underbart snygga svea väskan nyss. Tänkte att jag kanske kunde använda den som skötväska åt lillpyret. För J tycke också väldigt mycket om den. Hur snygg som helst. Svea har också jätte gulliga tröjor för småttingar. Kanske senare... Finns på zoovillage.com


7,3 kilo av Coca Cola!

Visste ni att om man dricker en halv liter Cola varje dag så går man ungeför upp 7,3 kilo i året. Förstås så e de ju ganska mycket att dricka det per dag. Men endå lite att tänka på ..


Här ska ni få lite tips på hur man kan spara på kalorierna.Före: 50 g torkad frukt om dagen.
Nu: 100 g färsk frukt om dagen.
Viktnedgång på 12 veckor: 1kg.
På ett år: 4,2 kg.Före: 2 msk olja om dagen i sallad om dagen,
Nu: En dressing gjord på pressad citronsaft och balsamicoettika i sallad om dagen.
Viktnedgång på 12 veckor: 1,6kg.
På ett år: 7,1 kg.Före: 100g ljust bröd om dagen.
Nu: 80g rågbröd om dagen.
Viktnedgång på 12 veckor: 0,9 kg.
På ett år: 4 kg.Före: 1 kakbit om dagen.
Nu: 1 banan om dagen.
Viktnedgång på 12 veckor: 1,7 kg.
På ett år: 7,4 kg.

Det går ganska lätt att fixa bort lite extra kalorier. Och oftast så blir ju maten så mycket godare med fullkornsprodukter! Värt att tänka på ;)

Källa: Kunto

cupcakes

Sku ha sånn lust att göra fina cupcakes ikväll med olika färgs glasyr å sånt. De tror jag att ja ska trixa med sålänge J spelar. Han har Wow turnering ikväll, å de e så trist fö då slipper ja inte på datorn å man kan knappt prata me honom.. blä!
Därför sku de va kul å fa på bio men jag kommer int på nån ja sku kuna fråg för alla håller på me nått.

Hittade också världens finaste väska idag. En ljusbrun Tiger of Sweden. Den va helt underbar! Nästan finare än dendär friis väskan. Eller joo den va nog finare, också priset. Men så e de ju! Jag tror int att ja ska satsa på nån sånn dyr sak åt mej själv nu. Kan ju köpa lite saker åt Aaron iställe.
Han e nog en liten buse, vår rådgivningstant var nog förvånad idag att han int kommit ut nå ennu. Knas. Han som så var påväg ut men så endå int. Kanske han blev lite rädd. Men nu vill ja att han ska komma ut så vi kan goosas!


Ikväll ska ja baka sånhär fina cupcakes ..

äntligen!

Fick höra idag att vi ska få H&M till Jakobstad tills nästa år. Det behövs nog.
Det kommer väll till de nya köpcentret, undrar vad som annat kommer?


en underbar dag

Helt otroligt väder är det ju idag, man blir så himla glad! Och här sitter jag inne när ja kunde vara ute. Nää, men ja kom inn en sväng för att hämta pengar fö vi ska gå på lunch med Ida, Frank, Annami och Elsa.
I och F har börjat flytta in idag så ja var dit en sväng, roligt de ska bli me dom såhär nära.
Det kommer nog Aaron också att tycka.

Jag har hittat mitt gamla marimekko tyg som jag fått av min svärmor. Så nu blev jag glad, den skall jag fixa till världens finaste tavla i vårt sovrum. Jess!

sista mejlet

Idag är det vecka 40 å det betyder att ja fick mitt sista mejl från babycenter. I 36 veckor har ja fått ett mejl därifrån varje måndag där det står vad som händer med bebisen denna vecka. Men nu är det slut. Och snart får jag börja se me egna ögon vad som händer med bebisen. Bara de int sku vara så läng tills de...

Vi har vart å hälsat på Annami och Elsa idag och E va så gullig. Hon va jätte busig och ville kramas. Hon har nog verkligen växt myki på sista tiden. Å snart ska hon få en liten kusin, va glad hon kommer bli :)

Nu ska jag börja laga kycklingsallad, mums!

söndagkväll

Lovade sätta upp en bild på den nymålade väggen så här får ni se.. Min stackars blomma kom också med på bild, den e nästan död å de e så synd. Fin va den allt, som vi fick av Alexandra och Macken. Men ja tror nog att den kanske överlever fast ja glömt att vattna den lite...
Såhär ser det ut när jag tittar ner på mina fötter. Haha, lite trist faktist. Jacob har fått klippa mina tånaglar i säkert två månader :P Dom e säkert raka å fina.


madonna

Sku vara lite sugen på att se madonna i Helsingfors 6.8. Men man vet ju inte riktit va vi håller på med då.
Undrar vad biljetterna kommer att kosta? De sägs att dom e mellan 99-119 euro. Men på worldticket kosta dom typ 295 euro. Men de måst ju nog vara nå konstigt. De e bara 80 000 som kan få biljetter så ja antar att dom kommer ta slut ganska snabbt...godmorgon

Nu är grukosten färdigt käkad och bort plockad å de e dax å planera dagen.
Känns som om de sku sitta fint med en ute dag idag, fast det e ju inte riktit fint väder. Nästan snöstorm.
Men de e nu man ska göra en massa saker förrän lillen kommer.
Kanske en mysig utedag med kakao i termus å senn bastu med en skön ansikts å hårmask?
Låter helt perfekt! Ha en fin dag!battle in seatle

Nu har vi äntligen klart i vardagsrummet, ska ta en bild imårgon när det är lite ljusare så ska ni få se på slut resultatet. Jag är ganska nöjd faktist. Fast vi måste få inköpt lite nya filtar kuddar och gardiner.

Idag har ja haft jätte ont i ryggen så ja orkat vara uppe några minuter bara så har jag måsta sitta eller ligga. Det är lite trist faktist. Man vet inte riktit vad man skall ta sig till. Har nog inte tagit nå panadol men det hjälper nog säkert inte. Hade tänkt besöka Yrkes å handels öppet hus idag, men det fick vara eftersom att jag nog inte orkat gå där bland folkmassorna. Fast jag känner att ja borde ha gått å hälsat på min lillebror iaf. Nå nästa år kanske.

Vi har vart på torillakväll till pirilö med alla andra. Trevligt att umgås alla tillsammans men det e så synd att man blir så himla trött. Elsa var så gullig idag, hon som blivit så duktig och nästan kan gå. Hon å Aaron kommer nog att ha så roligt tillsammans senn när dom blir lite äldre, å Miriam då förstås också.

Nu ska vi lägga oss i soffan, äta lite popcorn å se på Battle in Seattle.Aaron vill ha

Denhär fina tröjan hittade jag och Aaron då vi surfade. Han vill nog ha en Armani tröja. Fast Pappa har lite svårt att tro att jag vet vad han vill. Men ja bär ju på honom så ja vet nog vad han vill ;)
latmask

Har nog vart lite lat med att uppdatera bloggen men ja har faktist haft lite annat för mig.
Vi har målat färdigt väggen idag, fast den har inte ennu heller torkat helt så vi har de jätte stökigt i vardagsrummet å de e ju de värsta som finns. Man vill ju bara plocka tillbaks allt å ha de fint å mysigt.
Så var vi en sväng till Kokkola idag å åt på Pedrinas. Jag åt min favorit burrito med broiler. Det finns nog inge godare.
Så gick vi lite i butiker å sånt men vi shoppade nog inge speciellt.

Undrar om Evelyne känner på sig att vi ska få en liten bebbe. Hon har blivit så konstig. Mjauuar och typ attackerar min mage.. Min mage e full med rivmärken. Hon vill nog inte ha nån lillebror tror jag.
Nån annan som haft en avundsjuk kisse? Eller så inbillar jag mig bara..


brunt och fint

Imårse då ja vakna så var det första jag tänkte på att idag ska ja måla.
Så ja sa det till J då, å han var helt med på de. Så nu har vi lagt första lagret med brunt mål på vardagsrums väggen.
Ser lite knasigt ut när det syns lite igenom av de rosa men det blir nog säkert bättre när vi lägger andra varvet imårgon.
Så behövs bara nya gardiner till sovrummet och vardagsrummet, nya kuddar och några tavlor till sovrummet så e jag nöjd.

Har haft så mycket värk i magen inatt och idag så de ha nästan vart lite jobbigt. Ryggen värker också ganska mycket.
Men int ska man klaga, det e ju slut snart.

Nu ska ja hitta på något med J. Ha de bra!

friis & company

Denhär friis&company väskan skulle vara väldigt välkommen hem till oss. Kanske till min födelsedag som faktist närmar sig med stormsteg! Snart blir jag 20. Det känns bra.
Den finns på chique.sesnott sladden

Nån har tydligen snott sladden från datorn ti kameran så nu kan jag inte sätta in nya bilder.
De va synd, ja som sku visa er en mysbild från ctgn igår. Som annars nog gick bra.
Mina sammandragningar har inte synts så bra på kurvan tidigare men igår gjorde dom nog det.
Kanske för att jag inte egentligen haft nåra tidigare då vi vart dit. Kanske de är mitt hallonbladste som börjar verka?
Köpte det i förrgår å jag tycker faktist att ja haft mera sammandragningar, fast jag kanske bara inbillar mig.

Evelyne springer runt här i lägenheten med sitt koppel, nu kommer hon hit till mig med det. Ja vet faktist int om hon är så smart så att hon menar att vi ska gå ut eller? Nå måste väll ta en sväng med henne i parken lite senare. Det känns bara lite löjligt å stå där med en katt i koppel men hon tycker ju om det så det är väll det viktigaste.

Hittade lite roliga bilder som ja tagit i höstas.
Här har ja fotat min mage som jag tydligen tyckte att var en helt jätte stor gravid mage!Inte ens i min vildaste fantasi kunde jag föreställa mig att jag faktist skulle börja se ut såhärSå hittade jag en sommarbild på mej och Ida. Nästa sommar kommer vi båda att vara mammor. Va roligt vi kommer att ha med våra småttingar! (vi ska förrästen snart bli grannar också! jee)


Udda Molly
Dom flesta vet väll att Odd Mollys kläder är gjorda på rena naturmaterial och är därför väldigt sköna att ha på sig. Men visste ni att Odd Molly skall lansera en hudvårds serie som kommer att omfatta kropps,hand och fotvårds produkter samt dush/bad artiklar. Produkterna kommer att kryddas med råvaror runtom hela världen som sheabutter från afrika och kaktusjuiceextrakt från mexico.
Denhär satsningen sker tillsammans med svenska läkemedelsföretaget CCS.
Och produkterna kommer att finnas i butik hösten 2009.
Det ser vi mycket framemot!vecka 39

Nu är vecka 39 i full rulle. Hoppas Aaron har tänkt komma ut snart. Int för att jag tror han har så brådis eftersom att han verkkar må ganska bra där inne nu. Iaf känns det bra för mej så ja antar att han har de bra då.

Har vart på rådgivning idag, allt bra. Förutom mitt blodtryck som var ännu lite högre än vanligt.. men de e normalt såhär i slutet.. Tänk va skönt att de börjar vara slut på allt detta snart å att ja snart har en liten kompis här me mej. Längtar så.
Imorgon blir det ctg så vi får se hur lillen mår då. Kanske han e lika tröttis som förra gången.
Önskar att dom sku säg att han nog verkkar vara färdig nu så di sätter igång mej. haha, de sku nog va bra. men så gör di nog int. Jag tycker att man själv sku få bestämma jag.

Nåja, nu ska ja träffa mamma. Jag skakar helt i händerna, undrar varför..

hur kan man?

Jag förstår inte folk som faktist e så dumma i huvudet så att dom stjäl andras husdjur som hundar å sånt?
Hur kan man göra något sånt?
Eller folk som plågar andras djur som det stått om i öt några gånger.
Hur kan man plåga stackars oskyldiga djur? Dom människorna måste ju nog ha väldigt stora problem. Jag förstår inte om dom liksom tycker att de e kul å se på när djur lider? De e så sinnessjukt så jag blir helt lessen.
Som vi pratade om igår hos A och P. Att folk som vill se på saw filmer kan ju inte vara riktit normala.
Ettan gick ju att se på för att man inte visste va de var, å tvåan kanske för att man trodde att de sku bli bättre.
Men resten liksom.
Hur kan man tänka att nu ska vi plocka en massa godis å bunkra ner oss i soffan å mysa å se på när man river ut inälvor och skär sönder människor?

why?


Nu ska jag se på ett avsnitt av the city å senn hämta J från jobbet! jihuuu

super

Igår hade jag å J världens bästa mys dag. Först på morgonen så åt vi goda och nyttiga fruktsmooties och senn gick vi å la oss igen för en stund. Efter det åkte vi till kokkola för att se på lite olika saker. Hittade nog inte så mycket, hade tänkt köpa nå kul till Aaron men det gjorde jag tyvärr inte.
Men jag hittade faktist en t-shirt åt mig själv och J köpte en hatt.
Senn åkte vi hem med lite grill mat och så tog vi en tupplur. Efterdet så åkte vi till Annami och Paapis. Där fick vi god pasta sallad och Elsa var väldigt busig och glad. Senn såg vi på Så som i himmelen å så åkte vi hem.
En helt super dag!

Idag är det lite dåligare eftersom att J skall åka till jobbet. Men jag skall träffa min barndomsvän Maddi så helt usligt är det väll inte.
Plus att vi klickade hem lite varor jag å J här på morgonen från hm och nelly. Borde också hitta nya gardiner till sovrummet. hmm..

Denhär t-shirten fick jag med mig hem från hm igår.


RSS 2.0