SHIIIIIT

När kommer nya säsongen av The City att visas på mtv.com? Jag blir galen, de sku ju koma ut igår! Gaaah, jag har ju blivi helt beroende av Whitney och hennes liv. Haha, va patetisk jag är.
Nåja, här kan ni se trailern av den nya säsongen. Spännande inte sant?!


Inspiration såhär på Onsdagen







Bilder från Stockholmstreetstyle.se och Lookbook.nu

Lite knasiga

Här ligger vi på vardagsrums golvet å hör på barnvisor. Mysigt!

Jag kom på att jag berättade aldrig för er om min överraskning till min lillebror. Jo såhär är det att jag startade ett konto några dagar efter att jag fick veta att han har cancer. Dit sparar jag och andra i familjen pengar åt honom som han skall få när han blir friskförklarad. Som jag sparar in en slant för varje dag som han måste vara sjuk.
Dethär gör jag bara för en kul grej för honom för jyst nu så kanske han inte har riktigt mycket roliga grejer att tänka på.

Så dethär är absolut inte en insamling av något slag utan som sagt bara en kul grej. Men några har frågat efter kontonumret så här kommer det : 556707-61500879 Och kontot står på mitt namn ännu.
Så ifall du känner att du vill ge en femma iställe för att köpa typ ett cigg paket å betala för att få cancer så kan man ju ge det till någon som har det redan istället. Typ ;)

Förrästen påtal om cigg paket så tänkte jag på det nyss. Att det är jävligt själviskt att röka! För det första skadar man sig själv, miljön och folk omkring dej. Plus att ifall du får cancer så är det väldigt jobbigt för dig och väldigt jobbigt för din familj och dina vänner. Så nu kan ju alla sluta räka å skänka en slant till min kära lillebror. haha!


Så fimpa ciggen och behåll glöden!

Kan det bli bättre?

The City och The Hills börjar igen, Friends kommer att komma ut med en ny lång film och det börjar nya avsnitt av desperate housewives. Alltså kan det bli bättre? Med denhär farten kommer jag att bli en riktig soffpotatis!


Godmorning

Trevlig morgon idag. Jacob försover sig för att hans telefon slocknat. Aaron ligger på golvet skriker för full hals (för att han tycker att de e roligt) å jag har blivit ennu mer förkyld fast jag nästan var frisk igår.
Igår kväll gick lillen upp å stå på alla fyra. Så det tar väll inte så länge för att han börjar krypa fram. Shit, då får vi nog barnsäkra hemmet minsann.. Ojoj
I förrgår åt han ett löv, de var lite dramatiskt men till sist kom lövet och all gröt han ätit före det ut. Tur det..

Nu ska jag å lillen tvätta tvätt och städa undan lite här..

Bloggen har nå fel så det går inte att ladda upp bilder, så ni blir utan pics idag !

Dagens

I höst är det mörka läppar som gäller! Nu åker vi iväg å handlar å fikar! Ha det bäst!

Kemikalier skadar det ofödda barnet

I dagens öt (28.9.09) fanns en artikel om att kemikalier skadar det ofödda barnet. Å jo visst, men liksom vem vet inte det egentligen? Jag tror faktist att dom flesta e så medvetna om vad produkter innehåller så det är väll helt självklart. Allt man smörjer på huden kommer att absorberas upp å gå in i kroppen.
Det gäller ju som gravid och ammande(!!) att själv bestämma vad man vill utsätta sin lille för. Det finns ju inga exakta studier som bevisar men under dom 3 första graviditets månaderna då barnets viktiga organ bildas ska man vara extra försiktig.
å man kan ju tänka efter lite iaf om det nu är så jätte viktigt att färga håret eller om man kan leva med lite utväxt en tid för barnets skull. För hårfärg e ju verkligen en gift som sugs in i hårbottnet och vidare. Det är ju farligt för alla.

Minns när jag var på en analys över vad som fanns i min kropp. Som vitaminer och andra kemikalier. Och det visade sig att jag hade jätte mycket kvicksilver och andra farliga ämnen. Och hon som gjorde dethär testet sa att hårfärg kan ha mycket med saken å göra.

Nu så är det ju så att alla väljer ju själv vad man tror på och vad man gör. Detta är bara min åsikt!


Be proud of who you are

Snälla. Sku gärna byta liv med någon för ett par dagar eller så få lite sjukskrivning från att vara mamma. Nu e vi alla i familjen sjuka. Aaron var mest inatt å idag tycker jag att han verkar ganska pigg men jag..
Snore bara rinner, huvudet dunkar och halsen e så sjuk! Sku vara skönt att få sova bara nån timme men det går ju inte för sig. Jacob jobbar både lö,sö 10 timmar så jag får nog bara försöka hålla mig vaken.

Men nu sover lillkillen så då ska jag vila å dricka te. Trevlig lördag.


Tänk om

Man sku få vara en liten liten bebis å få sova inbäddad i ett litet paket i vagnen ute på balkongen? Tänk så skönt de sku vara! Å det värsta e ju att de har jag ju också fått men jag minns bara inte det. Det är nog lite synd för jag sku nog vila minnas hur det var att få ligga i vagnen å mysa..

Jag å Aaron får idol sällskap ikväll! Jess. Denhär söta damen kommer och förgyller vår fredagskväll när pappa e på jobb.


Vi fick sånn god lunch. Så vi blev väldigt mätta och belåtna. Senn gick vi via Lindex å jag fick med mig dethär fina armbandet. Snyggt! Det tyckte pyret också..


Haha, provade en pälsmössa.. Kanske inte min grej endå.



Nu ska jag plocka undan saker å tvätta tvätt. Det känns som om det är det enda jag gör om dagarna..

Tur det

Gubben i huset e fortfarande sjuk å mina närver sätts verkligen på provning. Tur att det är kvinnan som föder barn. Hur sku en kvinna ens klara av att höra på allt gnäll ifall det sku vara mannen som födde?
Jaa, jag skulle vilja se J med mina mensvärkar. Hehe, tror nog att han skulle åka till akuten direkt..

Lady N ringde nyss å ville gå på lunch. Tur det så slipper jag härifrån ett tag. Vad mumsigt det ska bli!
Vad gör ni idag då? Det är ju fredag. Å ikväll kommer Idol. Erik e min favorit jyst nu. Han är väldigt duktig!

Blev lite rädd faktist

Imårse då jag såg mig själv i spegeln. Haha, vilka monster ögonbryn ja hade! Undrar när jag plockat dom sist. Man bara fixar andras men sig själv hinner man ju förstås inte. Men nu e dom fixade. Så behöver jag inte skrämma folk på stan.

Idag mår busen lite bättre. Ingen feber har han iaf. Tror nog att det är tänderna som busar för jag tyckte tandköttet var jätte uppsvällt men han gillar int att jag tafsar där så myki så jag är inte helt säker..
Vi har mathandlat och jag har shoppat nytt te! Gott gott det ska jag njuta av ikväll. Fixade ihop lite chai latte till mig å älskling före han åkte till jobbet. Gott men nästa gång får jag nog göra den lite starkare!

Jag önskar att vi var i en storstad nu. Vill leva lite storstadsliv känner jag. E väldigt trött på lilla Jakobstad. fy!

Här busar jag å pyret. Fast bilden e nog tagen för en stund senn..



Aaron som busa på golvet då mamma koka gröt imårse.



Denna dag kunde nog ta slut nu..

Hade massor med skojiga planer tills idag. Vi sku gå lång promenad hela familjen från morgon, jag skulle boka loppis bord och senn mot eftermiddagen gå å shoppa lite och gå på kaffe.
Men istället så har busen vakat halva natten å på morgonen konstaterade jag att han har feber. Najs!
Vet int ifall han e förkyld som jag å pappa eller om han har tänder på kommande.
Så idag sitter vi då hemma med myskläder å e slöa. Lillen har ju förstås bara sovit två 20 min snuttar men nu fick han en panadol å ligger å snarkar sött i vår säng. Hoppas han sover en stund nu då.

Har kvar lite att läsa på nyaste mama å senn tar nog jag också en tupplut om jag hinner?!
Visste ni att många mammor väljer efter att dom fått barn att byta yrke eller starta eget företag?
Jag vill absolut ha mitt eget företag. Å mitt kontor ska ha mysigt gammalt trägolv å gamla fina vita möbler. Senn ska jag ha en lyxig kaffe kokare som kokar världens bästa kaffe så att alla vill komma på besök till mitt jobb. hehe..
Såhär ungefär ska mitt kontor se ut fast ennu finare!


Nu ska jag läsa, mysa å senn ikväll vill jag träna lite yoga och äta b&j glass. Jag borde nog börja göra något åt mina sockervanor. Men det är ju så gott!

Värt att vänta på!

Den 14 november lanseras höstens heta samarbetskollektion på H&M. Den här gången med det brittiska skovarumärket Jimmy Choo. Den glamourösa kollektionen kommer att finnas i cirka 200 utvalda H&M-butiker över hela världen. Det är första gången som H&M samarbetar med ett accessoarmärke och för att fira samarbetet erbjuder även Jimmy Choo, för första gången, en kollektion damkläder att matcha till skor och väskor. Dessutom omfattar samarbetet en mindre herrkollektion med skor, väskor och accessoarer.

”Vi känner oss hedrade över att vara en av de modeikoner som H&M väljer att samarbeta med. Vi har skapat en kollektion som tilltalar modemedvetna och urbana kvinnor och som dessutom innehåller fantastiska plagg och accessoarer för män. Jimmy Choo kommer att ge H&M en sofistikerad, glamorös och trendriktig kollektion - enkel att matcha och lättburen för både dag och kväll”, säger Tamara Mellon, grundare och vd för Jimmy Choo.

 



Kaffe+Toblerone

En perfekt kombination! Kan en jobb dag bli bättre? Hehe..
Nåå, lite saknar jag ju förstås mina killar där hemma men jag får ju fara hem om 3 å en halv timme.. Jacob e ledig helgen (!!) så denhär helgen ska vi vara aktiva å ha kul! Senn på måndag så är det faktist jag igen som jobbar, hur blev det såhär? ingen aning ;b

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe å forstätta jobba.  Vill ni ha filmtips för heljen? Jag tipsar:

Komedi



Triller




Trevlig helj :)

Skönt med lugn å ro

Änligen somnade busen efter att jag försökt i över en timme. Ibland går det bara lite på övervarv å man har svårt bara att lugna ner sig.. Men nu är det tyst å lugnt här å de finns tusen saker jag borde göra.
Men jag vill ju förstås hinna blogga lite också!

Vi har varit till rådgivningen idag å pyret han bara växer å växer. Nästan 9 kilo var han idag å 72 cent.
Senn hadd vi mamma träff å de var ju trevligt att träffa alla bebisar igen. Vissa hade fått många tänder, en annan sto upp själv(!!) å dom andra bara busa på golvet. Haha, kom nog på att lilla A behöver verkligen inte ha brådis med att ta sig framåt. Det går nog bra såhär ;) Men sen när den dan kommer så kommer vi nog få helt fullt upp fast vi nog endå har det redan..
Det som e skojigt nu är att busen gärna leker en stund själv vilket e skönt om man vill göra något annat..

På fredag ska jag på morgon jobb. Ganska roligt endå att få komma ut å se lite folk. Å så kommer jag att ha en praktikant också, det är alltid kul..

Nu ska jag vika tvätt och sånt. Jag borde faktist "avfrosta" frysen nångång för det har jag aldrig gjort. Men frågan e ju hur gör man det? Kanske J kan..


Nytt hår

Blev så less på mitt hår för nån dag senn så då bestämd jag mig för att färga håret mörkare. Nu e de ju förstås nästan svart (som vanligt) men de blir väll bättre om ett tag.  Så var jag till frissan imårse å klippte det så nu e jag nog helt ny å fräsch!

Jag å busen var på kalle med Lady N i förrgår å vi har bestämt oss för att vi ska åka på resa till våren. LA, Milano nå sånt blir det nog säkert. Ska bli så skoj! Hoppas C också kan följa med..

Fick massor med nya produkter och parfym tester igår så dom ska jag prova på idag. Finns det nå roligare?!

Här är mitt nya hår..




Har jag sakt renn att jag borde få fixat lite layouten på bloggen? Men de e så himla krångligt då jag inte riktigt är dataproffs. J slutar 12 inatt så han kan int heller hjälpa mig... ååååh

Idol sugen kanske ?

Missade idol igår så jag såg den nyss istället. Vad mycket bra sångare det finns! Märkte också att de var väldigt många som tagit med sig sin gitarr å många flickor!
Så jag blev lite sugen på att lära mig spela gitarr, så svårt kan det väll inte vara.. Men isåfall vill jag ha en fin flickig gitarr. Kanske en rosa eller guld.

Så kan jag sitta å spela gitarr å sjunga för vår lilla familj framför brasan en fredagskväll. mysigt!

Minnenminnen..

Jag gillade faktist dendär frisyren mycket. Fast här va den "färdigt stylad" för att jag hade modellat lite dagen före.

Konstnär kanske?

Igår fick Aaron måla sina egna tavlor å det blev ju väldigt fint. Tyvärr blev han väldigt busig när han fick tag på allt färg så vi smutsade nog ner lite alltmöjligt. Hehe, men väldigt kul hade vi.
Såhär blev resultatet



Vi använde fingerfärg från tiimari kostar runt 5 euro.


Förrästen kom jag på att det är många jag känner som kommer att få bebbe i februari. Grattis till er! En super månad att få barn i ;)

Nu ska pyret gå å sova lite..

Dålig väckning

Jag å lillbusen blev väckta av pappa imårse då hans väckarklocka ringde klockan 6 typ. Så vi var uppe redan halv 7 imårse. Men vi la oss igen typ 8 för vi var så trötta. Vi har en ny granne å han har bestämt sig för att renovera hela lägenheten förrän han flyttar in. Så han började runt halv 8, väldigt trevligt!

Aaron busar med sin lek å lär nalle å jag ska fixa käk åt oss nu. Synd att Aaron inte kan äta kina mat för de e jag super snål på!


Världens bästa glass !

Arreparre har sovit snart två timmar å jag sitter å väntar på att han ska vakna så att vi kan gå å köpa glass! Jag e så galet sugen på det jyst nu. Annars så tror jag bestämt att jag blivit socker beroende. Å det är alltid dåligt när man blir beroende av något, måste nog börja ta itu med det snart. Men det är ju så gott !

Här är oskojjat världens bästa glass. Å den är också rättvise märkt! Bättre kan det inte bli..




Tre veckor senn !!

Tänka sig de e tre veckor sedan jag varit inloggad på bloggen. Eftersom att jag skriver blogg mest för att jag tycker det är skojigt å förstås för att mina vänner å släktingar längre bort å här nära ska veta lite vad vi håller på med å så.. Men iaf så har vi haft väldigt fullt upp å sånt så jag har inte haft lust att skriva. De ska ju somsagt vara roligt, inte något man känner att man måste göra..

Domhär sista veckorna har vi spenderat med att köra till och från vasa, sköta hästarna och adina. Och busat massor med lillbebisen (som inte är så liten mera!)
Ikväll står det babysim på schemat å det ser vi framemot. Det är så roligt att vi alla tre kan göra något tillsammans som vi alla njuter av. Aaron älskar att bada å förra gången fick han dyka lite också. Så idag kommer vi troligen att fortsätta med det..

Nu ska jag fixa lite tvätt å så borde jag söka efter nå stövlar å köpa. Vill ha ett par höga stövlar med liten eller utan klack. Förrästen har jag ny telefon å jag känner mig faktist lite lyckligare med den ;) haha.


RSS 2.0