PRAKTIK VECKA

Idag har jag vart på praktik till Vasa. Ska åka 3 dagar ennu denhär veckan. Tungt att köra men det går nog.. Det är ju super roligt på praktik så det är värt att köra! När jag kom hem fick jag en fin överraskning å inte en så bra överraskning.. Fint så..


Har ni missat att man får -10% på barnkläder på LINUSLOTTA och rabatt koden är SPRINGFORLL. Blir nog att beställa hem lite till busen! Du kan gå till hemsidan HÄR.



Nu blir det dush å gonatt. Hare gött!


BUDGET VS LYX


 

Ett måste för en trött mamma med mörka ringar under ögonen eller en oren tonårshy. Med den gultonade kan man lätt sminka över små röda nippor eller kanske brustna blodkärl. Med den röda täcker man det blåa under ögonen. På wetnwilds finns också highlighter och en grön färg för att täcka rött.

I dethär fallet tycker jag att man kan satsa på lyx för att få en fin grund till sin make-up. Utan det får man inte heller resten av make-upen att se bra ut.

 



VÅR















HAIRDO




Vill du ha en snygg pannlugg utan att behöva klippa håret? Nu finns en lösning på problemet. Jessica Simpson och Ken Paves har hittat på denhär fake luggen av fint syntetiskt hår som du lätt kan sätta på när du känner för att ha lite lugg. Och hur bra är inte det egentligen? Jag klipper jätte ofta lugg å senn så ångrar jag mig efter typ en vecka. Se bara till att du inte går och plattar eller fönar luggen eftersom att håret är syntetiskt!

 






Pannnluggen hittar du på Nelly. Och du kan gå dit HÄR.


DAGENS GODA GÄRNING

 

 

Underbar välgörenhets t-shirt från MINI FOR MANY. Snygg och för en god sak! Finns att köpas på Bubbelroom.

 

Ha en fin dag! KRAM


GODNATT

Nu efter att jag sett på senaste avsnitten på solsidan, svenska hollywood fruar och glamorama ska jag gå å lägga mig. Jacob slutar ett så ingen chans att jag sku orka vänta tills det.. Kanske Aaron vaknar till när jag går och lägger mig för då tar jag upp honom i vår säng å myser. Han är ju bara så go att sova med. Å så har han såndär ljuvliga ljud ibland.. Och imorgon är det min sovmorgon och min födelsedag!



ME TIME

HUH är det första jag vill säga.. Idag har jag mått pyton och busen varit gnällig. Tur att han sover nu så jag kan ligga ner å bara andas. Har käkat säkert 3 burana men dom har inte hjälpt. Så kanske lite sömn hjälper. Så nu --> VILA!





SHOPPING

Idag har vi vaknat tidigt, busen fick sin 1 års spruta och senn åkte vi iväg till kokkola för lite shopping. Jacob köpte ny jacka och en fiskerulle (som kosta 190 euro!!) dyr sport detdär.. Nåmen och jag fick också något faktist.. Älskling köpte en läderjacka till mig som jag velat ha skit länge. Så nu väntar jag på våren så jag kan använda min svarta jacka. Annars så har H&M -10 euro på alla jackor och kavajer. Så rusa ditå köpa! Sitter fint med lite rabatt ibland..




Ikväll sku det sitta fint med lite motion. Kanske jag åker till simhallen eller så går jag en sväng till skridskobanan.

Hare gött!


RYSNINGAR




Vet ni hur mycket jag längtar? Och vilken underbar vit klänning Carrie hade på sig i första scenen den är från Holston Heritage och Sarah Jessica Parker är också anställd på det företaget som ledare av typ klädernas ideer och utseende.


RAIN ON ME

Vilken otroligt tråkig dag med ösregn och allt! Men endå skönt att vara hemma med lilla pyret. Idag har vi inte så värst mycket planerat. Det blir lunch på AE och sen har jag tid för syngranskning då jag ska köpa nya glasögon. Så tänkte jag att de sku vara kul att ta en sväng på loppis kanske och hitta några fina fynd? Fast inte som Cecilia som köpte kläder från loppis för nästan 50 euro. Fast många fynd hade hon gjort faktist.

Här kommer lite torsdags inspiration (eller är det fredag idag?!)


 

 

 

Bilder från Lookbook.nu

 


PYJAMA PARTY

Ligger här på Cissis soffa å myser. Vi har ätit gott och nu är jag trött som bara den efter en stung och lååång arbetsdag. Imorgon blir det en kortare dag och hemfärd till lilla Aaron. Jobbigt att sova utan honom när jag e så van att ha honom sovandes brever mig. Gullunge, han e det bästa jag vet.

Idag har jag plockat fram domhär produkterna, som doftade så hiiimla gott! Rekommenderas!


VÄRSTA MÅNDAGEN EVER

En evighet senn jag bloggat nu igen. Har haft lite fullt upp faktist, men efter 5 veckor av praktik så är min skola slut! Fy vad skönt. Då ska jag jobba mera å njuta av livet med pyret. Tyvärr inte i ett hus.

Besökte herr bankdirektör imårse för vi hade hittat drömhuset som vi så ville ha! Vi hade pratat med märklaren i fredags då de var ett annat par som lagt bud. Men klockan var över 4 så vi hann inte till banken mera. Men han lovade att vi kunde lägga ett bud ennu på måndagen. Så efter bankbesöket ringde vi direkt för att lägga bud. Å vet ni va han sa? Jo ett annat par hade lagt bud 15 MINUTER före oss och säljarna hade accepterat det. SURT SURT!

Nu blire å hänga tvätt å se på tv. Imorgon praktik å pyjamas party med Cecilia :) JIHU!


HAR JAG BLIVIT GALEN?

Jag har inte handlat något på denhär veckan (förutom lite på cdon.com men de var inte till mig) och det börjar märkas! Idag ville jag köpa en tröja på Halpa Halli! En liknande fanns också på Code och dom kostar samma. Men den på Code hade lite kortare ärmar å det är lite minus. Jag känner på mig att jag kommer smyga mellan hyllorna vid Halpa-Halli imorgon å rycka åt mig tröjan å springa till kassan. Ifall jag inte säger åt Jacob att beslagta mitt kort. Fast jag har ju extra ;)

Har blivit lite sugen på att måla golvet här hemma vitt. Jag älskar vitt målat trägolv! Det sku passa suveränt å på samma gång sku man kunna stryka över gula väggen också.




Snyggt! Bilden är från google.


Nu ska jag äta äpple och mysa! Godnatt!


GODMORGON ALLA

Här har vi vaknat redam lite över 6 av Jacobs larm. Sköntskönt! Jag som hade hoppats på att få sova till 7 iaf både för min och pyrets skull. Men sådär är det ibland.
Har fortfarande inte fått i mig nån frukost. Pågrund av att jag inte har lust att laga nån. Gröt? Nää. Frukostflingor? Har tröttnat på dem. Smörgås? Ifall någon fixar den åt mig..
Snart kastar jag på mig kläder å tar pyret under armen å går på cafe för att få latte med en god smörgås. Det låter egentligen som en väldigt god idee.

Vad brukar du äta till fukost?





Ha en fin dag alla!

ÄNNU ETT SKÄL ATT HATA OS

Sorry för den värsta uppdateringen ever. Vi har kalasat ungefär varenda dag sedan aarons födelsedag. Så går det när man har så liten lägenhet så alla inte ryms in på samma gång.. Idag har jag också stressat som ett tok på jobbet och efter. Jag önskar så att jag fick jobba med det som jag är intresserad av. Men kanske det också händer nån dag..

Iaf så såg jag på tv idag att varenda medalj som finland vann på OS kostade en miljon (?! jag hoppas att de inte e sant) och blev helt rasande! Kom igen, det finns nog andra jyst nu som skulle behövt dom pengarna mycket mer! Typ barnen på Haiti. Äckligt sport skit, jag blir så jävla arg!



Här e Peetu Piironen med sin fina medalj. Bild från mtv3.fi


RSS 2.0