lucia

Nu var Lucian över, va skönt att inte behöva fundera på det mera. Vårt Lucia tåg gick nog bra förutom att ja fick springa ut i snön me pumps och var så anfådd och hade massor med sammandragningar då vi sku sjunga så ja sto typ bara å flämta :) Kul med en flämtande lucia.
Men överlag var kvällen riktit trevlig med roliga människor och god mat.

Tror att vi kommit fram till att lillen skall heta Aaron Mathias (vet inte ennu om de ska va två a?!). Vad tycker ni om namnet? ganska gulligt va. Ja skulle också vela att han sku heta Jacobs son, men de låter mest som han sku få två efternamn då. Så de får vara.
Drömde inatt att jag kunde se in i magen och att de var tre bebisar där inne! De var lite läskigt men vi ska hoppas på att de inte är så. Bara 8 veckor kvar nu om de går ända till slut. Ja tror att han kommer att komma tidigare. Men absolut inte före nyår.

Nu ska ja dusha och senn kanske gå på nå aloe vera grej som min kusin har.

Undrar vad som gömmer sig i magen?!  Denhär bilden är ganska gammal, en månad iaf. Så den är nog mycket större nu :)


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Åh vilken söt mage! Sen efteråt kan man inte tro att den degiga äckliga stora hudansamling som hänger under brösten en gång varit en fin och rund mage. Namnet är jätte fint och passar ganska bra ihop med Iris, man vet ju aldrig om de kanske är ett framtida kärlekspar ;) jag hoppas för din skull att lillen iallafall inte bestämmer sej för att stanna längre än 8 veckor! (:

2008-12-14 @ 15:36:15
URL: http://finaballerina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0