nytt tak

Ganska dåligt med uppdateringar, ja vet men ja har en liten knasig bebis som absolut inte vill att mamma ska sitta på datorn. Direkt jag får för mig att göra något roligt så känner han på sig det å då vill han inte sova mera..
Dom skall börja fixa med nytt tak här på sibeliusskvären så vår balkong ligger lite risigt till. Så nu kan jag inte heller ha ut honom å sova på balkonger för dom har en massa ljud när dom sätter upp såndän "rör" överallt. Väldigt roligt när dom håller på hoppar upp fram och tillbaka här vi fönstret å på balkongen. Känns bra.

Väldigt skönt väder var det iaf idag när vi var på promenad. Slaskigt men ganska varmt kändes riktit som vår vädret ska kännas.
Nå nu vakna lillen såklart igen...

skönt med söndag

Vet ni att jag blev ju förstås inte mijonär fast ja hade planerat det. Synd, ja hade renn planerat ut va jag skulle göra med pengarna. men nähe. Kanske nästa gång. Tänk va skönt de sku va att man sku få betala bort lån å senn kanske bygga ett stort fint hus å endå ha massor med pengar över!

Alltid till sommaren brukar jag köpa escadas parfym för att dom har så underbara somriga dofter. Inatt drömde jag att jag fick dendär som dom har kommit ut med nu till våren, men att den dofta jätte äckligt. Fast de tror jag ju absolut inte att den gör..Måste fråga C, dom har den säkert på Kicks.


Nu sover lilla A sin sköna nattsömn å kommer antagligen inte att vakna förrän typ 1-2 på natten. Han har börjat sova så duktigt å vi har nog fått in en rutin börjar det kännas som. Fast ja fått sova ordentligt inatt (Pappa gick upp med honom på morgonen så jag fick sova längre) så e jag endå super trött å jätte sugen på kaffe. De har jag vart enda senn jag steg upp imårse. Surt, men jag vill inte riskera att han blir mera gnällig , så jag får stå ut.

Ikväll ska vi se på film å mysa, om jag orkar vara vaken :)


hästskötare

Vi har varit från igår i Sundby å skött hästarna när Mommo och Moffa var på hundläger med Adina. Imorse hadd vi så skönt när vi var på morgon promenad klockan 7 å senn var jag å Aaron å mata hästarna å sånt. Fast A sovd nog bara i vagnen. Senn när han blir lite äldre ska han nog få hälsa på hästarna. Vi har haft en så skön helj å de e så trist att komma tibaks hit ti denhär lilla lägenheten. Allt e så mycket tyngre här. Som att fara ut på promenad tar ju en evighet när man ska konka alla saker upp å ner. Tänk va skönt de sku vara me ett eget hus! Men de e int så stor vits att köpa de nu när vi int ens vet va vi vill göra här framöver..

Nu skriker A och J försöker få honom å lugna ner sig genom att flyga runt här å leka formula bilar. A var förrästen jätte duktig förra natten. Vakna bara en gång för mat. :) Å va stor han har blivi, känns som om han växer typ en cent per dag.

Å ikväll ska ju jag då bli miljonär hadd jag planera... får si om de går som jag vill...

godmorgon

J åkte iväg till jobbet för ett tag senn å jag får äntligen sitta för mig själv en stund framför datorn. A har sovit lite knasigt, eller han tyckte att det var morgon klockan 4 så efter det skrek han en bra stund.. Stackars våra grannar. Å man blir så trött i huvudet av allt skrik.
Missade House de gjorde jag igår också. Var så trött så jag gick å la mig 9. Skönt, men lite synd för ja hade väntat på House. Tycker att de borde sändas klockan 21. Vem orkar vara uppe till 23 egentligen :P hehe
Nu låter det som om han håller på å vaknar. Idag ska vi åka efter paket från posten å senn kanske vi går en sväng till loppis om vi orkar.. Sku vila se om di sku ha nån annons på en balkongsvagn där i hallen..

på jakt

Jag älskar Mama tidningen å tydligen så har den kommit ut i sverige renn så ja ska bege mig på jakt efter den här. De brukar ta ganska lääääänge förrän dom kommer hit men man kan ju alltid hoppas. Får nog snart skaffa mig en prenumeration vettja! Super tidning med en blanding av mode, barn å att vara mamma/gravid.


tisdag

Helt sjukt vad dagarna bara flyger förbi ja har ju typ ennu helg jag. Å lilla Aaron han bara växer å växer. Han ryms inte mera i nå 50 eller 56 bodyn för att han är så lång. Så snabbt växer vår lilla beebis.
Jag drömde inatt att dom ringde från sjukhuset å sa att jag borde nog komma in å föda min andra bebis, för tydligen så hade jag då väntat två men den andra sku vara i magen lite längre. Så då måsta vi göra om en hel förlossning å så fick vi en väldigt stor å fet tjej. Å jag var så förstörd för jag förstod inte när jag skulle ha tid att ta hand om henne när jag hade Aaron. Tur att de bara var en dröm...

Igår var vi på en intervju med pyret till nå tv grej som handlar om unda föräldrar typ. Så då blir de inspelning nästa onsdag. Man måst ju börja tidigt om han ska bli en tv-stjärna :). hehe

Idag fick vi lite grejer som jag beställt från hm, så nu har vi sånhär fina kuddar som pryder våra soffor..


a woman's right to shoes

Fick mina fina bianco sandaler idag. Dom var lite stora men va gör nu de. Fina som tusan e dom iaf.Vår käre granne har fest igen hör jag. Roligt. Vem festar söndag kvällar ? Nog för att de e fest där hela tiden. Spelar ingen roll om de e mitt på dagen på måndag eller fredag kväll. Hoppas dom håller sig lite tysta iaf för Aaron har jyst somnat å han har sovit jätte dåligt idag å förra natten. Tror vi sov ungefär 3 timmar på hela natten. Surt, men så ska de va ibland..

Så nu e man 20 år då. Ganska mycke som man hunnit med domhär 20 åren. Jag har blivit färdig kosmetolog, köpt lägenhet, förlovat mig, fått barn .. Vad ska man göra resten av livet liksom :P Haha, nog finns de väll alltid nå å göra. Jag ska ju busa med A såklart. Han e nog en liten guldklimp han. Sötast i världen.

baby shower

Inatt fick vi verkligen sova ut ordentligt å de va skönt så hadd vi lite krafter för kalasande idag. Mig firade jag å J me goda smörgåsar på balkongen i solen. Min present av J har jag inte fått ennu för den kommer med posten så den e lite sen men världens bästa (har valt ut den själv).
Å så var vi till Annami och Patriks för att fira att Ida ska bli mamma.
De var väldigt mysigt, Aaron va lite tröttis så han sov mest. Eller försökte iaf mendå de va så mycke ljud så de gick int riktigt bra. Men de va en fin fest å de blir spännande nu å få se när lilla Mirjam kommer å hur hon ser ut. Aarons lilla kusin.
Aarons mommo e i hesa nu, å hon sku köpa hem ett par helt underbara sandaler åt mig från bianco. Jess, synd bara att de måst vara ganska varmt förrän jag kan använda dem..

Såhär såg Aaron ut under nästan hela kalaset. Aarons kusin Elsa tyckte nog att de va ganska kul med lite party.
fredag

Lite bättre dag blev det endå igår. Han somnade renn 7 lilla pyret. Och idag har han nästan inte skrikit alls. Sköönt, fast endå har jag huvudvärk.
Miia, Ingela och Karoliina var på besök idag också och Aaron fick massor med saker (Tack alla från Makuuni!). De var så lustigt för jag å J var in till Lindex idag å va så nära å köpa en såndän lite tunnare halare i storlek 62 men då gjorde vi endå int de. Å så fick vi precis den i present :) Super.
De e så trist då de e så massor man sku vila hinna med varje dag å så många man sku ha lust å träffa men nej. Man hinner int riktit med allt. Nå de kommer fler dagar å imorgon e Aaron redan 4 veckor gammal. Hans mamma e dock lite äldre (20!) men det kommer vi nog inte att fira så mycket.. Men lite annat firande blir det imorgon, men de e en liten hemlis. Kul kommer det iaf att bli.

Aaron och Heidi Klum :)


skrikmås

Dehär e andra dagen vår lilla bääbis skriker för full hals i flera timmar. Igår höll han på från 3 på dagen. Å bara skrek å grät å sov typ en kvart emellan å fortsatte. Så va vi ut en sväng med vagnen å då gnällde han lite bara men direkt vi kom tibaks hem fortsatte skriket. Väldigt frustrerande å man blir så trött. Han somnade senn igår typ halv 10 å då va vi båda så trötta så vi bara typ däckade.
Idag har han fortsatt, direkt efter att han vaknat  på dagen vid 3 börja han skrika å han bara håller på ennu..
Man blir lite tokig när de int finns nå som tycks hjälpa. Vi har masserat magen å under fötterna å badat å ätit å druckit vatten.. men nej.. Lillens mommo tror jag sku koma hit å se om hon får nå ordning på det med zonterapi. hoppas!


onsdag

Om några timmar ska ja äntligen till optikern å kolla synen. Sku va skönt om man sku få vara utan å "kiisa" hela tiden, då man ser så sur ut då å så tror folk att ja e en sur puppa. De e jag ju också ibland, men inte hela tiden heller.
De e ju bara så underbart väder, A har sovit på balkongen men nu e han inne å sover. Senn när han vaknat å ätit ska vi gå på promenad. Har äntligen fått skaffat ruskovillas såndän "bröstvärmare" så behöver jag kanske inte vara lika rädd för att få mjölkstockning.
Sku ha lust å lägga på mig en vår jacka idag, men kanske det är lite för tidigt..
Å ja har två paket som borde komma på posten snart, å båda e hemlisar :D tihi


Aaron och Pappa goosar.

tisdag

Denhär dagen har varit en väldigt lång dag känns de som. Steg upp 7 me Aaron å så blev de mat å så fo han ut på balkongen å sova. De va ju så fint hela för middagen me den varma solen å vi va senn senare ut på en skön promenad å pappa var också med. Så träffa vi mommo som köpte ett babylarm åt oss (tack!) å så var vi ti LBB å köpte hem fika som vi fikade här hemma. Så fick vi besök av Js mommo å moffa å senn senare av A,P och lilla E. En skön tupplur här hemma i sängen har jag å A också hunnit med, de var såååååå skönt att få sova en stund på dagen.
Så dagen ha vari super, å den kommer bli ännu bättre för A är badad å ligger å sover skönt i vaggan. Å snart börjar House, undrar om de finns nå gott å gnaga på i skåpet ;).

Igår såg vi på en ganska rolig film Baby Mama. Den var kulig för den handla mest om bäbisar. Jag tycker om filmer som är glada å ganska romantiska å slutar lyckligt. Å det gjorde dendär.


tralallalaa

Har vunnit 30 euro på Onnensanat idag. De e allti så roligt å vinna. Ja tror jag ska köpa lite blommor hit hem för pengarna :)

Såhär myser vi idag. Snyggt me glasögonen men måste ha dom tills jag får nya linser.


baby mode

Titta vilken underbar babyhalare som jag hittade i nyaste ELLE. Denhär sku ju Aaron se helt ursöt ut i. Tyvärr kostar den 180 e så jag tror vi avstår. Men drömma kan man alltid..


Finns massor med supersidor fulla med babymode, de e ju så mycke roligare att söka kläder till A än till mej. Allt e så sött å smått. Hitta världens gulligaste body på childrenssalon . Kanske jag får nån annan å beställa nå så kan man ju dela på frakten för annars tror ja de e ganska dyrt.


Förrästen så e J nu officiellt pappa till Aaron. Så nu kan ingen annan man komma å säga att han e pappa.
Nu tror jag lillen vakna, det låter som det... tjoohej

försäkringar

Har gått igenom lite olika försäkringsbolag för ja tror ju hårt på att de finns billigare än det vi har nu. Å jo de finns, men jag blir helt tokig i domhär olika formulären man ska fyll i. De e ju så massor me frågor om alltmöjligt som jag inte vet.. Enklast att gå direkt till företaget å skaffa. De tror jag att jag skall göra imorgon.
Imorgon ska vi också till socialcentralen å godkänna att J är Aarons pappa. Å så ska jag fixa mitt körkort ( nästa fredag har ja inge körkort längre, så ja måst skutt upp andra skedet ). Å beställa tid för ögongranskning för jag börjar bli riktit trött på att vara blind.
Steg faktist på vågen första gången efter förlossningen idag, 1 kilo kvar så e jag tibaks i min ursprungliga vikt. Ganska bra va?! :)

jeans

Vilken super skön dag vi har haft idag! Plutten har vart gosig å nästan bara sovit å ätit hela dan utan nå extra gnäll. Mommo fixa mat å så var vi ut på promenad. Senn sov Aaron så jag å J fick gå i bastu. Lyx!
Nu e vi hemma å A ligger å sover i vår säng. Ska se på tv lite å senn gå å sova. Inatt då ja vakna å böt blöja så såg jag en massa folk som gick på där ute, säkert påväg hem från krogen eller nå för klockan va typ halv 4. Å de kändes så konstigt att nån kan vara uppe ennu då jag redan hade sovit över 4 timmar!

Blev lite sugen på att skaffa nya jeans nu till våren å allt. I vår ska de ju vara ljusa å söndriga jeans, å jag har ju bara två par ljusa!

Domhär jeansen blev jag helt över förtjust i. Helt sjukt snygga!
Domhär sku också trivas bra i min garderob..Domhär förlänger benen bra. De sku jag kunna behöva.


Alla jeans är från Acne .

sköönt

Vår lilla buse har vaknat för mat bara en gång inatt, han var nog ganska trött tror jag. Men de hadd vi inte nå emot för vi fick äntligen sova lite :). Så idag e vi pigga och glada. Jag har redan städat lite här hemma å så ska jag å Aaron åka iväg å hälsa på mommo direkt han vaknar. Så ska vi gå ut på promenad i sundby. För J var hemma me oss igår då han va så skrikig så han åker å jobbar idag istället.

Idag sku de vara gott med nå sorts lax å kanske fullkornspasta. mums, de tror jag att jag ska kocka idag. Det e tusen år senn jag ätit nått med tzatziki, de måste jag få idag.

Här ska ni få ett super recept på traditionell tzatziki.

1/2 liter naturell yoghurt (turkisk yoghurt passar bra)
3 rivna vitlöksklyftor
1 riven gurka
2 msk olivolja
1 tsk salt
1 tsk vitvinsvinäger
vitpeppar

Riv gurkan grovt och låt den rinna av. Pressa ut vätskan med händerna. Blanda alla ingredienser i en skål och smaksätt med salt och vitpeppar. Låt stå ett par timmar för servering.

upptagen

Jaa, har nog varit lite upptagen här me pyret. Han var lite gnällig igår å inatt sov han ju kanske bara 3 timmar så idag har vi vart trötta. Å Aaron ha vila haa 100% uppmärksamhet hela dagen. Först trodd vi att han hadd feber men termometern visade int mera än 37,6. De bord väll ha vari över 38 för att vara feber.
Så nu e pappa å försöker natta Aaron för kanske 4 gången. Han har inte sovit på timmar å då han gör de så sover han typ 20 minuter.. Jag ska gå å se om dom behöver lite hjälp.. Hoppas vi får sova lite fler timmar inatt iaf :)

duktig kille

Vår lilla buse hade växt flera centimeter så han var nu 54 cm. Å gått upp lite mer än 600 gram. Så nog blir det en ordentlig grabb av honom också ;). Han var lite längre än kurvan, men hans pappa e ju också lång så kanske han blir som pappa.
Annars var nog allt bara bra. Han var så duktig lillen. Å nu e han vaken å vill int sova. Tror jag ska fa å stjäla honom från pappa å busa lite ;)why?

Tisdag har alltid varit min tv dag för då brukar jag se på typ friends, simpsons, lipstickjungle och house. Men nu har tydligen lipstick jungle slutat. Så typiskt, jag som faktist tyckte att de va helt bra.
Nå, de kommer ju House iaf. Å så har jag sista avsnittet av Desperate Housewives på datorn, så den ska ja se.

De gick riktigt fint när vi var på besök hos mommo å moffa igår. Aaron somnade påväg tillbaks klockan halv sju å så sovd han ända tills 11. Så åt han snabbt å somna igen. Så ja hade en väldigt pigg liten krabat här klockan 6 på mårnen. Tur att han inte ennu orkar vara upp så läng så vi sov nog igen lite över 8.
Å idag har han vart uppe ovanligt mycket, roligt men lite jobbigt eftersom att han tycks vila ha mat hela tiden då han e uppe. Plus att han haft ganska ont i magen också stackarn.

Var å handla på prisma igår å då hitta jag ekologiska blöjor å sånt. Blev skit glad å köpte dom å lite till grejer men blöjorna va int så riktit bra. Synd de..

Nu ska jag ta de lungt å vila, e väldigt trött idag..

underbart

Faktist så njuter jag väldigt mycke av att bara vara hemma med lilla busen. De e så skönt att jag bara egentligen har en sak att göra å de är att ta hand om lillen. De har vart så massor här tidigare me skola å två jobb så man har liksom glömt bort hu de är att bara ta de lungt. Var ju förstås hemma en bra stund under graviditeten men då kunde man ju int ta de lungt på samma sätt. Då satt man ju bara å väntade på nånting plus att de va ju allti nå som värkte eller så.
Men nu finns jag bara till för lilla busen, å hur underbart e inte det..

Idag har Alexandra och Iris vart på besök här hos oss. Hon var nog så gullig lilla Iris med mycke energi. Snart e Aaron också sådär stor å ligger å sprattlar på golvet. :)
Senn var vi ut på promenad å de va så skönt. Går int att beskriva känslan att man äntligen kan röra sig utan att de gör ont eller att man får sammandragningar. De var nog verkligen jobbigt i slutet av graviditeten men de var nog värt det !

Ikväll om allt går bra å A int e nå extra gnällig så tror jag vi ska ta en snabbis förbi mommo å moffas. Hoppas verkligen att de ska bli av. Så får man se lite annat än denhär lilla lägenheten.


Nu ska jag logga in på tradera å se hur det går med mitt budande ;)

bad

Jag vill ha ett stort mysigt badkar så att jag kan bada tillsammans med Aaron. Å senn då han blir lite äldre så kan vi leka med ankor i badet..


ush

Sitter jyst nu å ser på Kalla fakta om Mimmi som efter en operation blev ganska dålig. Och de går ju inte att inte bli lessen. Helt hemskt. Tänk om J sku fa in på en operation å så mittiallt sku de händ nå så att jag aldrig mer sku kunna prat me honom. De e ungefär som om han mittiallt sku bli helt dement å aldrig mer komma ihåg mig.
Hoppas att det aldrig händer nå sånt för oss, jag skulle sakna honom så mycket då...

dummer

Haha, jag var så säker på att lilla lammet spelar blinka lilla. Låter som det bara att lite snabbare. Måste säga att jag inte alls tänkte på Jesu lilla lamm, jag tror inte ens att jag kan rörelserna men moffa kan säkert så han får lära oss. :)

Inatt har vi haft en supernatt å imårse var vi ut på en promenad. Inte så länge kanske bara en 20 minuter men det var skönt. Så nu sover lillen skönt i sin vagga å vi försöker komma på nå att göra. Vi har redan plockat tvätt, tvättat och tömt diskmaskinen. Så nu finns det typ inget å göra. Förutom att vila.

Jag å J kom på idag att vi kunde bara göra en rövare å stick iväg nånstans å bo några år. Det sku vara roligt att få komma bort ett tag, fast jag vill nog bo här när Aaron blir så gammal att de blir dags för dagis å skola. Men vi får se vad vi hittar på. Kanske jag söker in till nån skola nånstans..2 veckor

Idag är Aaron 2 veckor gammal. Och vi har haft en super dag. Fast natten va då lite jobbigare för han sov typ hela kvällen igår så han vaknade senn inatt å tog kvälls skriket då. Så J gick runt med honom nån timma medan jag sov.
Men idag har han vart glad hela dan å vi har vart ute me vagnen i solskenet å så har vi bakat bullar.

Imårse då vi vakna så såg vår säng helt katastrof ut, full med vaddtussar, papperslappar, topsar, små handdukar m.m. Plus att lakanen va helt ner spyttade å gräsliga. Mysigt. Men nu har vi rena lakan så de ska bli skönt å lägg sig ikväll. Hoppas man får sova då också..
Jag bestämde mig också för att färga mitt hår lite grann idag, för de kommer ju ta en evighet förrän jag får bokat nån frissa tid å kommer iväg. Så jag köpte en färg som var väldigt lik min vanliga. Den hette typ ljus guldbrun. Å mitt hår jyst nu e helt mörk röd brun. Väldigt roligt. Int för att det är fult, men jag ville ha ganska naturlig färg å lik min egen..Typiskt..

Ikväll sku de va mysigt me lite käk från donken å nån bra film. Får se om jag får som jag vill :)

saker att göra

Känns som om mitt liv har stått stilla typ några månader under graviditeten å nu måst jag få gjort en MASSA saker.

1. Beställa tandläkartid. (Har fått jätte tandvärk å har inte besökt tandläkaren på x antal år)
2. Boka tid för klipp å färg. (Har inte gjort nå åt mitt hår senn i början av juni då jag nästan klippte bort allt)
3. Börja träna. (Kan jag inte göra förrän jag vart på efterundersökning, försökte nog men fick väldigt ont )
4. Sola Solarie! (Har aldrig vart så blek som jag e nu)
5. Vaxa benen. (Efter att inte ha sett sina ben på några månader så e de värkligen ingen skön syn)

Frågan e ju senn. När jag hade tänkt få tid för allt detta? hmm.. Kanske pappa vill sköta lite ikväll så kan jag spring iväg en sväng i solarie.. Hoppas! Jag har inte ens vägt mig efter att jag fått Aaron, undrar hur mycket jag gått ner i vikt. E lite nyfiken faktist. Sist jag stod på vågen så visa den ganska mycket...


vår dag

Idag är det en solig vårdag och också vår dag. (Min å Aarons)
Bestämde mig för att vi måste få ha en dag för oss själva utan gäster idag, förstås kommer ju pappa hem senare men bara vi alltså. För de kan bero också på att de hela tiden e så massor med folk här som Aaron e lite lessen.
Så idag myser vi bara, å Aaron har vart ute på balkongen i vagnen för första gången i hela 10 minuter. De tyckte han om.Inatt var han väldigt trött efter allt skrikande så han vaknade först halv 4 för mat och senn igen halv 8. Å så somnade han om igen. Så vår lilla familj har haft sovmorgon till ungefär 10. Sköönt!
Igår var Linda och Cissi å hälsade på Aaron, då fick han presenter igen. Han fick en jätte goosig kanin som han sover med nu, å världens finaste skor fick han av Linda. Mamma blev nästan lite avis..


skriket

Jaa vet ni här e de fullt skrik pågång. Aaron ha vari knasig hela dagen å int sovi nå ordentligt eller äti ordentligt. Å tydligen så fortsätter de nu till natten också. Fast han sover nu, men jätte oroligt å vaknar lite ibland.
Så dehär lär väll bli en ganska lång natt. Men de e väll så de ska vara ibland.....

pirr i fingrarna

Blev helt tokig när jag hittade denhär snygga väskan från Friis & Company. Den e ju helt underbar, å kostar 850 kronor. Det finns ett ex kvar av den på chique. Hoppas nån köper den snart för annars köper jag den. Jag behöver int den, men jag känner att jag måste få den...


hej hopp!

Igår hade vi en väldigt rolig dag, å de tror jag att Aaron också tyckte. För han fick bada för första gången.
Å de tyckte han mycket om. Han bara låg där i vattnet å såg sig omkring å bara njöt.
Jag hade nog lite påkänn att han skulle tycka om det eftersom att han tycker jätte mycket om att bli tvättad å så.
Då han har så mycket hår så brukar vi också shamponera det ibland å det gillar han med.

Så fick han presenter igen igår (han börjar bli riktit bortskämd lillen nu). Min faster var hit en sväng med ett urgulligt Bellme lamm som man kan dra i så spelar den blinka lilla. Å den får hänga där vid skötbordet å A gillar den jätte mycket.
Så fick han sin första bil! En gul och mjuk med trähjul från brio. Egentligen e den för barn över 6 månader, men han kommer nog knappast att leka med den före de. Men den e rolig att se på..

Ehh.. Jag har börjat fråga en massa saker av er läsare (tack för alla supersvar!) men jag sku vilja fråga en grej till. Hur gör ni med barnens språk? Jag hade alltid tänkt att jag ska prata finska me Aaron men nu känns de ju int lika roligt nåmer. För jag vill ju prata svenska med J. Kanske jag bara e lite för lat, men man borde nog börja nu fö de blir svårt senn å byta språk. Nog för att Aarons mommo bara kommer att prata finska men kanske de e för lite..

Lite goos efter badet..

jag vet

Att jag egentligen borde ligga i sängen nu å sova när gullepyret sover men jag vill ju också göra andra saker än mata, byta blöja å sova. Å inatt har vi faktist sovi helt bra enda till klockan 7. Senn ville Aaron inte sova mera, men man vet inte riktit va han vill. Han ville int ha mat å int byta blöja. Å han e ju så liten så de enda man kan göra e att ha honom i famnen å sjunga å sånt. Men de tycker han att e lite trist. Så enligt honom hade vi nog en väldigt trist morgon enda tills han somna igen typ 11.

De bästa med att jag har vari så upptagen nu ett tag är att det kommit in två nya avsnitt av The City. Så nu ska ja sätt mig bekvämt, äta en god kycklingsemla som As mommo kom med å se på dom. Eller först ska jag nog hänga upp tvätten, men efter det. Oj va sköönt!

trött

E riktit dåsig i huvudet jyst nu. Fick nog inte så jätte mycket sömn inatt för Aaron har gnällt lite hela tiden.
Han skriker inte men han gnäller som en hundvalp. De e ganska gulligt men man kan ju inte sova. Plus att jag har hb på 97 så man e ju int så värst pigg då heller.
Rådgivningstanten va å hälsa på oss så hon sa att vi ska testa rela droppar för Aarons mage så jag gav dom för några timmar senn. Får se om det hjälper nånting. Jag kan iaf int ta rela droppar för då blir min mage helt galen. Men kanske de int händer likadant me Aarons, hoppas de iaf.

Annars så har våra sovrutiner på nå sätt blivit konstigt när man steg upp så tidigt så nu har han int vart uppe nå på kvällen å han somna om nyss, så antagligen kommer han att vila vara uppe inatt då istället. Vilket glädjer mamma å pappa. Jess!
Nå, J vaknar ju knappt då han gråter. Å inatt så sa ja åt honom 3 gånger att han sku gå å byt blöja på Aaron å så svara han nog. Men tydligen i sömnen fö då ja blev riktit arg på att han int steg upp å börja rosk om honom så hadd han nog int hört nå tidigare..
Nu tänker jag gå å lägga mig en stund innan busen vaknar. Blev nog inte så mycket blogg idag. Kanske jag orkar med mera imorgon. Godnatt!

nåjaa

Nu har mamma å pappa fått känna på lite hur det är att ha en liten bebis. Aaron ha haft jätte ont i magen inatt så efter 4 så har han nog inte sovit nå riktit bra. Han får så mycket luft i magen när mjölken kommer så fort så han måste liksom bara svälja å svälja. Men efter att han lugnat ner sig lite så masserade jag hans fötter lite på mag punkterna så lätta de lite.
De e lite problem dehär med mjölken för de kommer så mycket men int sku ja heller vilja pumpa ut en massa för då produceras de ju bara mera.

Nå, nu sover han iaf lungt i sin vagga å mamma å pappa får pusta ut lite. De va så skönt att få gå i dushen när man e ingrodd i kiss,bröstmjölk å svett. Men så ska de ju va!

Inatt var tutten väldigt bra att ha..


RSS 2.0