saker att göra

Känns som om mitt liv har stått stilla typ några månader under graviditeten å nu måst jag få gjort en MASSA saker.

1. Beställa tandläkartid. (Har fått jätte tandvärk å har inte besökt tandläkaren på x antal år)
2. Boka tid för klipp å färg. (Har inte gjort nå åt mitt hår senn i början av juni då jag nästan klippte bort allt)
3. Börja träna. (Kan jag inte göra förrän jag vart på efterundersökning, försökte nog men fick väldigt ont )
4. Sola Solarie! (Har aldrig vart så blek som jag e nu)
5. Vaxa benen. (Efter att inte ha sett sina ben på några månader så e de värkligen ingen skön syn)

Frågan e ju senn. När jag hade tänkt få tid för allt detta? hmm.. Kanske pappa vill sköta lite ikväll så kan jag spring iväg en sväng i solarie.. Hoppas! Jag har inte ens vägt mig efter att jag fått Aaron, undrar hur mycket jag gått ner i vikt. E lite nyfiken faktist. Sist jag stod på vågen så visa den ganska mycket...


Kommentarer
Postat av: Tina

Super om du får tid för dig själv. Det behövs då man är mitt i allting och har en skrikade baby. Kanske skrikandet hör till släkten.... Småkusinen Hampus skrek oxå väldigt mycket, och din mamma var ju och fixa honom några gånger med zonterapi. Då mådde han bra efteråt en stund :) Hampus skrik berodde först på hunger och sedan på magpnt då han började med ersättningen. Men vi gav disflatyl droppar åt honom (mot gaserna i magen) och tror nog det hjälpte. Rela gav vi inte pga att de är oljebaserade och det kan inverka illa på magen de med om man är känslig. Tänk på det då du börjar med d-vitamin dropparna. Från rdg får du devitol, men de är oljebaserade så vi bytte mot jekovit som passade bättre. Visserligen smakar de dropparna hemskt, men Hampus ät dom snällt för det.Oj, det blev ett långt inlägg. Hampsu hälsar år Aaron.

2009-03-06 @ 17:59:56
Postat av: Alexandra

Ja man måste verkligen ta lite tid för sig själv, och det är nog viktit för papporna också att få egen tid med bebisen. Men träningen ska du nog absolut vänta med, jag börjde länka först tre månader efter förlossningen, efter att jag fått klartecken av en fysioterapeut. Och detdär med benen är bara för hemskt, det var precis lika för mig. Haha :D

Jag håller med föregående skribent om D-vitamindropparna. Iris blev jätte dålig i magen av de som vi fick av rådgivningstanten och jag ångrade verkligen att vi inte köpte den andra sorten från apoteket direkt. Det skulle ha varit värt de extra eurona!

Han är så söt Aaron på bilden annars. Och stor, 2 veckor imorgon. Nästa helg kanske ni får se hans första riktiga leende :) Här börjades det smilas allt värre vid 3 veckors ålder.

2009-03-06 @ 20:34:35
URL: http://finaballerina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0