världens bästa

och gulligaste vänner har nog jag. Titta på överlevnadskitet jag fick av Cissi och Linda som ja skall ta med mig ti BB. Packade ner det i bb-väskan direkt. Choklad, klubbor och strawberry bodylotion. Mums! Tack!


Idag är det väldigt kallt så J stannar hemma. Skulle ha vart kul å åka en svng till Vasa kanske men ja tror nog inte att vi orkar köra dit. De e ganska tungt..

Kommentarer
Postat av: Marie Granbacka

Hej på dig! Det börjar bli spännande nu! Har läst din blogg emellanåt nu senaste tiden...man e ju nyfiken, du vet! ;) jätte mysigt kit du fått! men ett litet tips bara...om du ammar ska du inte äta så mycket av chokladen...bebisars mage tål det inte så bra! tyvärr...:( Annars stort lycka till och vi tänker på er! Kram

2009-02-17 @ 11:48:59
Postat av: Marie Granbacka

Hej på dig! Det börjar bli spännande nu! har läst din blogg allt emellanåt den senaste tiden man e ju nyfiken, du vet! ;) jätte mysigt kit du fått! men ett litet tips bara...om du ammar bör du inte äta så mycket av chokladen...bebisars mage tål det inte så bra! tyvärr... Annars stort lycka till o vi tänker på er! Kram

2009-02-17 @ 11:53:23
Postat av: C

Oj, bebisamagar tål ej choklad? Det visste vi ju såklart :) not Tur att struten iallafall e fylld med kola då :)

2009-02-17 @ 12:28:22
Postat av: Alexandra

Japp,här hoss oss blev det skrik och tandagnisslan av choklad,godis,mjölkprodukter, franskisar, limsa, äpple, vindrovor och plommon. Jag kollar din blogg varje morgon och varje kväll för att se om Aaron är påväg ut ännu, det är sååå spännande! Lycka till från oss också, snart är ni föräldrar! Jag ska hålla tummarna allt vad jag orkar :)

2009-02-17 @ 19:30:53
URL: http://finaballerina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0