nåjaa

Nu har mamma å pappa fått känna på lite hur det är att ha en liten bebis. Aaron ha haft jätte ont i magen inatt så efter 4 så har han nog inte sovit nå riktit bra. Han får så mycket luft i magen när mjölken kommer så fort så han måste liksom bara svälja å svälja. Men efter att han lugnat ner sig lite så masserade jag hans fötter lite på mag punkterna så lätta de lite.
De e lite problem dehär med mjölken för de kommer så mycket men int sku ja heller vilja pumpa ut en massa för då produceras de ju bara mera.

Nå, nu sover han iaf lungt i sin vagga å mamma å pappa får pusta ut lite. De va så skönt att få gå i dushen när man e ingrodd i kiss,bröstmjölk å svett. Men så ska de ju va!

Inatt var tutten väldigt bra att ha..


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Cuplatondropparna bryter ner "gasbubblorna" som uppstår då bebisar sväljer mycket luft i samband med maten.Jag hade alldeles för mycket mjölk så Iris drunknade nästan i början -> hon svalde mycket luft. Men några droppar före matningen gör susen, det gjorde att vi överlevde de första veckorna :) Sen hjälper det coskå om man riktigt tömmer ett bröst före man börjar på nästa, den första mjölken är alltid lite krånglig åt magen.

Sådärja, lite tips av en mamma och pappa som också var uppe många långa nätter.

2009-03-01 @ 18:44:41
URL: http://finaballerina.blogspot.com
Postat av: sara

Håller med alexandra, testa dropparna och prova olika amningsställningar. Det blir bättre med tiden då mjölken har stabiliserat sig.

2009-03-02 @ 18:12:26
Postat av: sara

Ja glömde, sen så dämpar tutten hungerskänslan för babyn så sen när han/hon börjar amma så märker de hur hungriga de var och börja suga jätte hårt och då kan de svälja mera luft.

2009-03-02 @ 18:13:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0