Gröna fingrar

Jag tror nästan att jag har lyckats med min första växt! Jag fick till min födelsedag en liten "planta" men bara två små blad. Å nu när jag sitter här i köket å ser på denna så får jag ju bara konstatera att jag lyckats! Första växten som överlevt i denhär lägenheten mer än en månad. Och växt också! Undrar va den heter, när jag får tag på namnet ska jag skaffa flera!


Kommentarer
Postat av: Faster

Kan det möjligen vara en ampellilja? Det ser ut som det skulle vara en blomstängel på gång, dendär gröna stjälken som sticker upp till höger. Om det är så, så kommer det sticklingar som du sen kan plantera också. Slå in ampellilja på google så får du jämföra.Jag har haft flera och dom är nästan omöjliga att få livet av =)

2009-06-03 @ 16:48:22
Postat av: Faster

Det ser ut som en ampellilja, som ev. har en blomma på gång. Dendär stängeln som sticker upp till höger verkar vara en blomstängel. På den kommer det sedan sticklingar som du kan plantera. Ampelliljan finns i flera färger, både helgröna och grönvita. Gå på google och jämför bilderna så vet du säkert.

Jag har haft flera och de är nästan omöjliga att ta livet av. =)

2009-06-03 @ 16:54:58
Postat av: C

Nice, om du e på hugget sku du också kunna investera i en garderobsblomma. De är näst intill omöjliga att ta kål på och de trivs var som helst. Klarar sig t.om. även instängd i en garderob :)

2009-06-03 @ 20:13:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0