Varför måste man sova?

Jaa, man klarar ju sig väldigt bra utan att göra det. Tycker ju vår lilla buse iaf. Nå inatt har vi sovit liite bättre. Men överlag så har han vaknat ca 5-6 gånger per natt och skrikit i snart en vecka. Huhhu, det är ganska nervpåtagande.. Och han är nog jätte trött men hans kropp ställer sig upp på alla fyra och börjar gunga fram å tillbaka.. Stackars sötnos. Men det kanske bara är en fas ska vi hoppas..

Igår blev jag lite crazy här på datorn å började shoppa en massa. Så nya skor, linser, tröjor, strumpbyxor, halsduk är påväg hem till mig så småningom! jess. Hade också beställt en skit fin jacka men den var alltför stor så den får åka tillbaks idag med posten. Synd, men sånt är livet. Kanske jag hittar en fin jacka då vi åker till hesa!

En av dom fina tröjorna som är påväg hem till mig!!

Gott till helgen

Vilken super fin frukt granatäpplet är! Nu tills ikväll har jag kokat en super god sirap på granatäppel som ska ätas med en god vitmögelost. Här kommer reseptet

1dl granatäppel saft
1dl socker
½ granatäppel

Häll saften och sockret i kastrullen. Koka utan lock 8-10 minuter tills den tjocknar lite. Gräv ut fröna ur granatäpplet och lägg till i kastrullen. Låt svalna 5 minuter före du serverar den med osten.



Äntligen fredag

Känner att de kommer bli en riktigt bra fredag idag. Vi sov till 9 och så fick man med ett mode special med öt. Min nya jacka ligger å väntar på mig på posten och det är helg så det innebär att jag får äta godis! Det har faktist gått rätt så bra att inte äta sötsaker förutom på helgen. Okej, kakor och sånt slinker väll ner lite ibland men inget godis.
Så ikväll tror jag att vi måste besöka någon med bastu för det känns lite så.

Någon som tänkt besöka dendär bygg mässan i Vasa i helgen? De sku va kul, ska fråga J när han vaknar vad han tycker om saken. Men ha en bra dag alla!

Lååååångsamt

Fy, vad bloggen e slö idag! Tog mig säkert 10 minuter att logga in. Jobbigt när de nästan alltid är nånting som krånglar här på bloggen.. Mysigt tangentbord jag har också, full klottad med nån olja å helt äcklig. Tangentborde e ju lillens favorit så.

Det låter lite som nån av grannarna sku ha fest ikväll, för dom har massor med ljud och musik. A har vaknat två gånger redan för musiken hörs bäst i sovrummet. Klockan börjar ju nog endå vara så mycket att man kanske inte sku ha så mycket ljud mera. Påtal om grannar som har fest så var de nå andra grannar som söndra glasdörren där nere förra heljen. Shit, va rädd ja blev när de small till i trapphuset mitt på natten! Tur att J int jobba natt då som han gör idag och imorgon.



Hade lite skola idag å vår gulliga lärare hade plockat fram essies fall 09 kollektion av nagellacken som vi fick lacka med under tiden som hon prata. Helt underbart! Jag fick lacka mina naglar i fred å också vänta tills dom ordentligt hade torkat! När har man tid med sånt hemma? Aldrig!Så nu är mina naglar höst snygga med Essies mink muffs.
Börjar bli väldigt trött så jag tror jag får börja avrunda för idag. Dom har lax på lunch vi AE imorgon men jag har int hittat någon som sku vara sugen att gå på lunch.. Nå, det ser vi då!
Gonatt alla!

Här e samma Mink muffs men med Essies Matte about you som gör nagellacket matt. Vilket gillar ni mest? Jag måste nog säga att jag tycker mera om när det glänser. Men det beror ju också förstås på vilken färg man har!

Mätt och belåten

Har jyst käkat skit god pestopasta med kyckling och zuccini. Namnam! Lill busen sover å pappa har åkt till jobbet. Vi kanske åker till Sundby lite senare när han vaknat för morbror sku få komma hem från sjukhuset idag.

Aaron har blivi så busig å bara kryper på överallt fast det är ju bara jätte roligt men man får nog börja vara lite försiktig nu. Visste ni att ett barn kan dö av att äta flera järntabletter samtidigt eller tugga i sig en cigg. Yshfyyy. Undrar varifrån man kan köpa "barnlås" till skåp och sånt.

Satt jyst å titta på kollektionen av Jimmy Choo for H6M. Helt underbar! Vi kommer antagligen att vara i Hesa då den lanseras, hoppas man hinner köpa till sig någon av godingarna.. Kollektionen kan man se på här på ELLE.

 


I'm not dead

Har bara haft lite fullt upp. Fast nu e pappa J hemma igen å vi ska hoppas att det börjar lugna ner sig. Vi spenderade flera härliga dagar i Vasa. Skönt att få vara borta å umgås lite med familjen. Plus att det blir ju lite som semester när man kan ta de lungt å äta ute å göra roliga saker sålänge aaron sover när man inte behöver tänka på tvätt å disk..

Idag har jag varit första dagen i skolan. Det var roligt att få träffa nya människor å lära sig nytt. Jag studerar ju nu så att jag kommer att bli Kosmetikrådgivare. Så det är väldigt intressant..

Nu håller Aaron på att vakna i vagnen. Han sover lite sent nu så det kommer väll ta en stund förrän jag får honom att somna till natten men det gör inget för jag har saknat honom så mycket idag så jag ser framemot att få busa lite med honom..

Jaa, jag ska nog se till att uppdatera här lite oftare. Nu när min andra hälft är hemma igen! (Jag fick en super fin rosa mysdräkt av honom, precis vad jag behövde!)

Ha en trevlig måndagskväll alla!

Älskling älskling..


En snabbis

Tänkte skriva lite nu snabbt innan vi går ut på stan å hittar på bus. Vi e hos Maddis i Vasa på besök eftersom att pappa e borta nu så vi tänkt göra något skoj vi också.. Så idag ska vi hälsa på mobbo å kanske gå på stan lite å senn ska vi bjuda maddi på middag. Mysigt värre. Hehe, pyret håller på drar ner saker från hyllorna här. De e ju shysst..

Så nu väntar vi bara på att mommo ska komma hit med vår extra vagn å senn far vi.. Ha en bra dag!


Blueberries

Min kära son älskar blåbär. Tur att jag har frusit ner hela 1 liter blåbär från denhär sommaren. Jaa, jag vet. Skämmas. Men jag trodde faktist att jag sku ha tid att plocka mera nån annan dag ...


Kemi kemi ..

Jag vet inte om jag sakt det men jag skall ju börja studera lite nu igen.. Fast nu kommer jag bara studera två dagar i veckan vilket är bra. Så fick vi hem en fin bunt med pappaer från en kemi bok som vi sku läsa. Vet int, de va väll kanske hela boken ?! Nåmen jag fick lite en klump i halsen. Jag har alltid varit väldigt dålig på kemi. Tror jag iaf..
Jag vet faktist inte om jag är lite dum eller ifall jag bara haft annat att tänka på under kemi timmarna..  I högstadiet hade jag nog mycket annat att tänka på en Kemi på timmarna.. I yrkes minns jag inte ens att vi sku ha haft Kemi men det står på mitt betyg så tydligen.. Nå, jag ska göra mitt bästa..

Annars då? Joo, J åker ju ibäg på sin fiske resa på söndag så då lämnar vi hit hem själva.. För en hel vecka. Så det ser vi ju inte direkt framemot men kul att han får ha kul.. Vi hittar nog på något spännande vi också!

Nu ska jag klä på mig å träffa Annami å Elsa över en marknadskaffe. Det är ju godis dag idag så då ska jag köpa hem lite remmar också! MUMS


Klockan är så lite

Och jag har redan druckit allt för mycket kaffe. Känns som om mitt huvu dunkar i tusen å att jag sku måst dricka 5 liter vatten. Borde kanske göra det också..
J åkte nyss till jobbet. Så vi har hela långa dagen för oss själva, igen.
Vi tar nog en lång länk mot kvällen tror jag bestämt.
Annars då? Jo, vi hade trevligt besök igår av både A och Lady N. Aaron är vild och galen här på golvet. Snurrar runt å fäktar med armarna. Han har börjat knipa mig jätte hårt på kinderna å brösten. De gör riktigt ont faktist.

Håller på söker upp en nu bilstol till oss. Nu med alla halare å alt börjar det vara väldigt trångt i den lilla. Någon som har något tips? En sånhär sku jag kanske helst vila skaffa;


Varför är inte jag miljonär?

Ifall jag var det skulle jag handla massor med saker som tex domhär;

Superfina och dom är alla från himlarum.se

Gonatt

Är trött, nedstämd och lite arg. Huvet dunkar och magen kurrar för jag har int fått nå mat idag å busen har bråkat och hoppat över sista sovtimmen (vilket resultera i en väldigt gnällig bäbis). Tur att vi fick umgås med C idag iaf. Annars sku vår dag ha varit sämst! Så nu sover A och J kommer hem först om lite mer än 3 timmar. Så jag tror nästan att jag går å lägger mig. Skit dag..

Dagens

Här kommer lite bilder på vår fredag.














Så nu vet ni ungefär vad vi sysslat med. Å nu blir det bad, å sen mys pys med b&j glass!  Trevlig fredag!

För den glömske växtägaren

Något för mig kanske? Formgivaren Junyi Heo har designat en högteknologisk blomkruka full med sensorer som mäter temperatur, jordens tillstånd, fuktighet och vatten. Den digitala krukan informerar om växtens behov med hjälp av bilder på LCD display. Helt underbart! Tyvärr kostar väll krukan nog en bra slant..

Men den är ganska söt. Liknar dendär Eva i Wall-E. Hur sött som helst!


Oktober

Nu är det officiellt höst. Fy vad tråkigt. Hösten i sig e ju nog helt fin å mysig men man vet ju att den låååånga vintern e på kommande. Å jag sku ju inte riktigt ha lust med den ennu..

Fast en positiv sak med att det är oktober e att Aloe Vera Baby produkterna är lite nedsatta för hela oktober! Så ni vet vad ni ska göra ifall ni vill beställa. ([email protected]) Pyret här hemma ska nog få lite babyshampo iaf..




Vad göra idag då? Har ingen aning faktist. Lite tråkigt men nog kommer vi väll på nånting. Pappa slutar ju endå 5 så vi hinner ju busa lite efter att han kommit hem också. Nu ligger lillen på golvet å tränar att gå upp i krypställning. Det går ganska bra men då vårt golv e så halt. Haha, nu försvinner han iväg bakom sofforna. Han e nog allt söt vår lilla gulleplutt!


RSS 2.0