Såklart!

Nu några veckor efter att alla andra varit sjuka och förkylda så e de ju såklart min tur! Vi har tillbringat en alldeles underbar dag i sundby vi sov också över här å de va så skönt att få stiga upp på morgonen och bara lägga ner prinsen i vagnen där ute å själv hoppa i solstolen. Men de e ju int så skoj å sola när de bara dunkar i huvudet å snoret rinner så.. Tur att pappa e här också å tar hand om pyret så att jag fått vila.
Vi kommer nog att sova här en till natt, mommo å moffa e på villan. Såhär kommer det vara hela sommaren, direkt mommo å moffa åker till villan så e vi här å bor. Fö de finns ju inge skönare än att bo på landet eller hur?!

Ikväll när alla nya studenter å yrkesmänniskor e ut å firar så ska vi se på robinson final! Det ser jag framemot, J åkte iväg för att köpa hem lite snacks och blöjor. Förrästen så har jag hittat en tomt som vi ska bygga hus på. Fast de får nog vänta ett tag till. Kanske ett år eller två.

Vem tror ni vinner Robinson 2009? Jag tror att Jarmo vinner men jag hejar på Anna. Faktist så spelar det ingen roll bara det är nån av dom två :)

Trevlig kväll allihopa !

Blekta ögonbryn?

Tydligen är det en trend pågång nu som heter blekta ögonbryn. Själv tycker jag att de ser ganska "naket" ut och jag tycker att man behöver sina ögonbryn som ramar in ansiktet och framhäver ögonen.
Men alltså, blekta ögonbryn och sotiga ögon. Tänker ni hänga med trenden? 
(Jag testade faktist å bleka mina ögonbryn ifjol, de va int så snyggt)


Ett år sedan..

Ungefär denhär tiden satt jag hos frisören å var väldigt nervös för hur hela alltihopa med att få examen skulle gå. Jag minns så bra dendär känslan av att inte riktigt veta vad som kommer efter, å känslan att man äntligen får bli fri. Känslan när vi körde iväg med Amerikanarna (bilarna då) å alla bara jublade å vi skrattade så mycket! Att vara allihopa tillsammans ute på fäboda, korka champangen å bara njuta!
Jag minns de som igår, fast de var ett år senn.. Hoppas alla årets utexaminerade har de lika roligt som vi hade! Å stort Grattis till er :)


Busy

Här har de inte skrivits på ett tag. Under domhär sista dagarna har de hänt mycket. Vi har bakat, haft välsignelse, lagt vår bil till försäljning, Aaron har fått sin första vaccinerings spruta och J har skaffat heltids jobb (förstod jag det som iaf). Så, ifall någon är intresserad av att köpa v50 så kika in här. Vi ska nog skaffa en lite mindre bil som drar lite mindre bränsle nu när J kör så långa vägar. Annars har vi ju nog också toyotan till salu ifall nån är intresserad av den (Som kanske nå av mina gamla klasskompisar som var på en liten åktur i den :D )

Direkt jag får bilderna av min lillebror från välsignelsen ska jag ladda upp några till er. Den var värkligen så fin å i slutet gav barnen blommor till lilla Aaron. Han fick nog en underbart fin välsignelse och vi har filmat hela så att han ska få se den när han blir äldre.

Pappa hade glömt att ta bort Aarons vagn ur bilen när han for till jobbet så lilla gubben ligger å sover i vår säng som bäst. Fast han vaknar säkert snart för han sover inte så riktigt bra inomhus på dagen. Så jag ska röja undan lite gårdagens kläder å disk å sånt före det.  Tjingeling!


Tack

Sitter här framför datorn å väntar på att mitt brun utan sol ska torka så jag kan dra på mig kläderna. Jag har bestämt mig å bli brun fast jag inte riktigt har tid å ligga i solen å de e ju int bra för hyn heller så.

Klickade in mig på Victors blogg å fick nog gråta nån skvätt. Va hemskt att de kan bli så! Att små barn drabbas av cancer e ju helt fruktansvärt.

Hjälp till att stoppa barncancern å skänk en slant till Victors fond. Pengarna kommer att användas för att bekämpa cancer sjukdomarna och hjälpa cancer drabbade barn och deras familjer.

Victors fondTill Victors blogg slipper ni här

Sommar å sol

Nästan sommar har de ju vari idag. Iallafall då solen varit framme. Så skönt har vi haft de där ute så var vi å umgås lite med Alexandra som skötte lilla Elsa idag. Så åt vi lite skräp mat i parken också. Riktigt super! Ser framemot denhär sommaren då jag bara ska vara ledig me lilla Prinsen.
Som jyst nu sover på balkongen där de e så varmt! Inatt har han haft sov rekord! Han sov från 10 på kvällen till 7 på mårnen utan å vakna emellan. Å senn tänka ja att vi sku stiga upp där vi 7 men han va så pömsi så han åt bara å somna om till 10. Lyx!

Jag tror att Maddi sku komma hit å besöka oss ikväll, för Arres pappa e på jobb så.. Så har jag bakat kaka idag, testade ett nytt recept fö jag tänkte att jag skulle baka den till lördan då vi ska ha hans välsignelse. Tyvärr så har vi bara bjudit riktigt närmaste släkten bara för annars sku de bli så jätte massor med folk. Jag sku nog så ha vila bjud mina vänner också men ni får komma nån annangång :)
Får ju nästan lite lust att simma nu när de e så varmt här men de får man väll nog vänta med ett tag tyvärr..

Haha, när vi gick hem jyst börja ja tänka på då under graviditeten då jag läst så massor med mamma böcker så stog de att efter att ert barn har kommit kommer ni inte att ha så mycke annat att prata om en bajs å sånt. Å då tyckt jag nog att de va konstigt å att jag kommer nog int att vara sånn. Men de första jag frågar när jag kommit hem om J har varit med A är om han har bajsa å äti? Å ifall han int har bajsa på hela dan så går jag runt å pratar om de.. Hehe, roliga samtalsämnen vi har här hemma jyst nu. Men så ska de ju va!

Nu ska jag tvätta lite tvätt å ta de lungt tills min lilla älskade filur vaknar. Han e så gullig :) De finaste som finns!

Nya tag

Nu har jag fått mammas gamla laptop på lån så nu kan jag äntligen skriva blogg igen. Fast den e lite slö fö den e typ 8 år gammal men fungerar fin fint! Förutom igår då jag satt mig ner å sku börja skriva så kom det upp en ruta att min internet tid var slut för dagen för klockan var 9 å att jag kunde komma tillbaka nästa dag klockan 10. Mamma hade tydligen kvar nå barnlås på datan å hon kom inte heller ihåg lösenordet så de ska vi fixa idag. Men annars ganska smart. Barnlås på datan ska vi nog fixa tills Aaron blir stor. Hur bra som helst!

Nu sitter As morbror på flygplanet eller kanske dom redan har landat på Aya Napa. Jag e faktist lite avundsjuk. Sku vara jätte härligt att få åka på solsemester men snart e de ju varmt också här. Förrästen så lockar nog inte cypern så mycket men grekland skulle nog vara helt okej :) Fast jag ser så framemot underbara varma soldagar på villan denhär sommaren! Å de börjar ju närma sig midsommar också.. Vi planerar nog en liten fest inför midsommar hoppas det blir av sku va roligt att få ta de lungt å umgås lite..

Ska fööna håret å platta det lite. Mamma sku komma hit om en stund så ska vi åka iväg å köpa lite blommor och sånt. Så A får lämna hem med pappa. De e inte ofta som jag lämnar honom men jag borde väll kanske skärpa mig lite. Pappa måste ju också få känna av lite hur det är att vara pappa ;)

Min första morsdag

Är tyvärr över nu men det var en väldigt fin rolig dag igår. Som började förstås me kaffe å frukost på sängen. Senn blev de dags för lilla Mirjams dop, som var väldigt fint. Lilla prinsen vår missa dopet för han var så trötter men de var nog bäst så..

Nu e jag i Sundby vi ska fixa till lite här på gården å lilla krabaten får sova sött här ute så de e som bäst. J e också ledig idag så jag har sällskap här. Tror vi ska gå ut en lång promenad också lite senare de har liksom blivit lite mindre med promenader nu när vi varit på villan å så..

Har fått sånn lust att börja trixa med något eget nu. Undrar vad jag ska börja hålla på med.. Iaf ska de vara något som har med smink eller kläder å göra. För de e ju de jag brinner för.. Eller motion men de har jag ju ingen utbildning inom så de får vara.. Men vi måst ju se hur de blir me skola också, om jag slipper inn.. Kanske jag inte ens slipper till urvalsprovet men då sku jag nog vara ganska besviken..

Nu ska jag gå ut å sola/räfsa lite tror ja :)

Lördag

Jaha, vissa har ju redan vari uppe senn 6. Huh, lillen vaknade för mat då å ja hade ingen lust å lägg mig mera så han fick fara ut å sova iställe för där sovs det bättre. Nu undrar jag ifall vi ska åka till villan idag när J åker till jobb. Han kommer endå jobba hela dagen så man kunde lika bra vara på villan då. Men de ser ju int ut å bli så bra väder...

Hällde cola på tangentborde igår så varje gång jag skriver A så kommer de tusen av dom. grejt.
Nu vaknaa J, ska gå å umgås så länge han e hemma. Ha en trevlig lördag!

Få vackert sommarhår

Började ta Silica stora hårkuren idag. Ska testa dom i ngåra veckor å se om det hjälper. Inte för att jag tycker att jag har något problem med mitt hår eller så. Men alltid kan de ju vara fint med lite längre eller fylligare hår. Har tagit en före bild å efter några veckor ska jag ta en efter bild så ska jag visa för er ifall det syns någon skillnad. Hoppas :)

Såhär ser produkten ut som jag ska testa..


Övrigt om silica

Att äta silica stärker ditt hår, men även naglar och hud. Silica är ett mineral som din kropp behöver för att bygga upp ditt yttre så att hela du blir vackrare. Och inte nog med att hår, hud och naglar blir av bättre kvalitét; även benstomme, brosk och senor blir starkare!

Silicaprodukter innehåller en mängd olika nyttiga ämnen som hjälper till att förbättra ditt yttre. Det är framför allt åkerfräken, som innehåller massor av kiseldioxid. Det har använts mycket länge för sina olika hälsoegenskaper, bland annat mot håravfall.

Förövrigt så har jag köpt min burk på Vegana

Vill du ha fler besökare till din blogg?

Testa å bli medlem på ViralTrafik  så kanske du kan öka värdet på din blogg.

Goosit

Nu har vi gosat färdigt för idag. Vi har badat, sjungit sånger å läst bok. Men nu sover lilla prinsen gott i sin säng å jag väntar på att J ska komma hem. Jag e så sugen på läsk! Men de får nog vänta tills lördag, ska jag försöka med iaf..

Vi har vart på besök til hästbutiken å druckit kaffe me Linda idag å senn va jag å hälsa på min föredetta boss å mamma. Hon klipte mitt hår lite (inte mamma, tack å lov) så nu e int mitt hår en död risbuske mera. Känns lite mera levande :)
Senn fläta hon också en fin fläta åt mig, får nog börja träna på att fläta, de blir så enkelt fint!
Så var vi en sväng efter det ennu till Linda och Krilles å hälsa på goosigaste kattungarna.

De e trist att man ska måst hitta på saker hela tiden då man bor i en lägenhet. Sku vi ha ett hus eller ett radhus sku man kunna sitta ute å bara vara. För de e ju nog ute man vill vara när solen e fram.. Nå till nästa sommar kanske..

Nu ska jag vika lite tvätt å se på gossip girl. gonatt!

Lillen har busat idag..Och mamma fick en fläta..


Rädda min dag!

Godmorgon! Nu har jag käkat frukost å sitter på vardagsrums golvet å surfar. Vi har fortfarande inte fått fixat dataskärmen så de e tvn som gäller. Får lite ont i ryggen när de e så obekvämt, å man stavar jätte massor fel.

J skall jobba idag från 2-10. Fast då startar han redan 1 å tilbaks typ 11 så jag å A får en låååång dag för oss själva. Har faktist aldrig nattat honom själv utan att J varit hemma men såklart kommer de å gå bra. Men somsagt om ni känner att ni inte har något å göra och vill rädda min dag så kom på besök eller nå. De blir lite enformigt att bara vara me lilla prinsen fast han e de sötaste å mest underbaraste i hela världen.

Nu ska jag duscha :) ha en bra dag!Jag på vår solskens promenad igår :)

Socker


Lookbook

Super sida där man kan hitta massor med inspiration. Här är mina favoriter:Trött redan

Jag vet faktist inte riktigt vad klockan är jyst nu men jag skulle gärna gå å lägga mig till natten redan.. Vi hade en konstig natt inatt för A sku ha mat redan klockan 2 å jag var så trött så jag somnade medan han åt så han somnade ju senn han å när han var färdig så en å en halv timme fter vaknade jag å märkte att han låg å sov brever mig.. Så en halv 6 vakna han igen av magknip (han fick ju int rapa nå då dumma mamma somna så..) Så då åt han igen å så somna jag pånytt! Så vakna jag 7 igen å då fick jag gå runt å försöka få honom å rapa.. Haha, så tog pappa över en stund å jag fick sova. Så när han väckte mig när han sku gå ti jobbe hade han fixat färdigt frukost till mig. sötnos, sånt blir man glad av!

Nu har jag städat lite, städat hela As byrå med kläder å rensat bort massor med för små kläder. Hittade en massa andra fina saker vi glömt bort att använda, hoppas dom passar ennu så han sku kunna använda dom en gång eller två endå..

Annars så har jag spanat efter en vit sommarklänning ett tag nu å äntligen hitta jag en fin på nelly.
Hoppas att den sku komma till fredagen så jag kan ha den på Mirjams dop.
Visst snygg ?!


Tisdag

De e väll tisdag idag? såhär kollig blir man av att vara mammaledig å bara hemma :P Fast de e sköönt! Längtar absolut inte alls tillbaka till arbetslivet..
J e på läkarbesök jyst nu, han har haft så ont i bröstet. S å får se vad dom säger. Å jag å A ska ta en promenad å gå å hälsa på lilla Iris å hennes mamma. Roligt att hälsa på andra som har de likadant som oss, som förstår varför jag inte hunnit tvätta håret på flera dagar å har smutsiga kläder på mig :)
Känner på mig att det blir en ganska lugn vecka denhär veckan, har typ inga planer å J ska jobba så.. Men allti hittar vi väll på nånting. Kanske vi åker till mommo å moffas imårån så kan jag vara lite med ästarna sålänge lilla A sover. Saknar nog lite hästlivet och den goda häst doften :)

Nu ska jag dricka lite kaffe å läsa tidning..

Babygym?

Vi borde skaffa ett babygym till lilla prinsen nu eftersom att han tycker om att ligga på saker å han testa lite Elsas gym å de gilla han skarpt. Så nu undrar jag lite.. De finns ju en massa olika med ljud å sånt också. Ni som har haft babygym till era barn, e det nödvändigt att köpa en som spelar låtar å sånt eller vad tycker ni? Vill ju inte lägga ut en massa pengar ifall det är helt onödigt..Annars så hade prinsen gått bra upp i vikt å väger nu över 6 kilo å e 62 cm lång. Han har nog faktist blivi en stor kille, snart får vi ju börja titta på en ny bilstol. int riktigt ennu men...

Vasa dag

Vi har varit på besök hos Aarons gamla mommo idag ti Vasa. Konstigt att fast man startar helt tidigt å allt så går det hela dagen åt endå. Å nu e jag trött som bara denn. De tar på krafterna att resa me en bebis fast han e lung å snäll...
Jag å J såg jyst på en film, Taken. Den var faktist jätte bra! Å nu kallar nukkumatti på oss. De blir tidig väckning imorgon för vi ska å hälsa på rådgivnings tanten me lilla prinsen. Får vi se om han har växt något, å de tror jag absolut att han har!Vår lilla filur i sin mössa som han fått av fammo å faffa :)


Gonatt!

Godaste kaffet

Jag har tjatat om en ordentlig bryggare som man kan laga espresso å ångmjölk hur länge som helst men har fortfarande ingen. Men nu har jag kommit på ett sätt att få världens godaste morgonkaffe!

Använd dig av parisien kaffe och lägg 1½ kaffe mått per kopp.
Koka upp mjölk å vispa så att du får lite skum.

Blanda halva koppen kaffe och andra halvan mjölk. Perfekt!


Run it

Godmorgon på er! Nu skall jag bege mig ut på en liten spring länk förrän resten av familjen vaknar. Skönt, har så längtat efter att få springa med min ipod å få höra på gamla roliga låtar med massor med minnen. Jess! Senn blir det frukost, e super sugen på gott kaffe.. mm...

Nästan sommar

Idag har vi nog nästan haft sommar :) Vi har nog njutit av solen till max. Jag hoppas jätte massor att vi nästa sommar bor nån annanstans än här.. De e så trist i lägenheten på sommaren, inte kan man ju direkt sola på balkongen heller..

Vi var på promenad med A vi golfbanan idag å jag hittade en golfboll. Lite trist, hade nog tänkt att jag skulle hitta flera. Så träna jag lite på svingen med J. Fast jag e nog ennu ganska sämst. J e super bra!

Ute på promenad


Lilla prinsen var glad idagDet var mamma ocksåOch pappa var gladast


Sol ute

Vad härligt väder det är idag! Sitter här i pirilö å söker lite saker på nätet men ja hittar inte riktigt det jag söker efter. Ska nog gå ut å joina J och A i solen. A sover sött. Han har sovit ganska bra inatt men efter 6 så har han vart ganska gnällig. Han e alltid lite snorig på mårgonen, undrar vad det beror på. Vi har flyttat sängen från fönstret så de kan inte vara att de drar. Å jag har tvättat vädrat och dammsugit allt i hans säng så damm borde de inte heller vara.. Men de går över senn när han vaknat ordentligt.. Fast idag har han också dräglat som ett tok. Kanske det är tänder pågång men de låter lite knasigt för han e ju endå bara 2 ½ månad gammal. Lille busen, tänk att han endå e så stor redan! Han börjar ha lite kontroll över sina händer nu så han griper tag i mitt hår å drar å klöser mig i ansiktet. Haha, fast de e endå roligt att han gör nånting :)

Nu blir det sooooolen.. Ha en fin dag !

Premiär

Vi firade första maj på villan idag, första gången vi var dit i år. Å de va så skönt! Hade nog lite glömt bort hur skönt de kan vara å bara ta de lungt å inte behöva tänka på någonting (Förutom lilla Aaron då). A tyckte också jätte massor om att vara på villan för han sov bara. Man blir trött av havsluft så ja förstår nog honom, jag skulle nog ockaså gärna bara ha sovit.
Så hade vi med fika som bestod av kaffe, mjöd, potatis sallad, struvor å sånt. Å de va super gott. Oskojat så åt jag nog 4 struvor. Men de får man göra, för man äter ju dom bara en gång om året! Synd bara att jag glömt min (nästan min iaf) kamera till pirilö så jag har inga bilder å visa. Fotade nog med mamma å pappas kamera men den har jag ju inte här. Dom har köpt en system kamera som jag tränat å fota lite med. Jag fick ju nästan fram lite fina bilder :) De va skoj.

Nu ligger lilla prinsen å susar sött i sin säng. Blev inte mycket vappen firande hos oss igår, men så är det när man har en liten buse som man får gå efter. De e ju så kort tid som dom e sådär små å behöver en ungefär 24/7. Så då tycker jag nog att man kan slå sig till ro å bara njuta av denhär lilla krabaten. Träffa människor å sånt hinner man med hela livet. Haha, nu låter det som om vi bara sitter inne här i lägenheten å ugglar men jag tycker faktist att spädbarn å "fest" är en dålig kombination. Somsagt man hinner nog..

Nu ska jag krypa ner under täcket å läsa en bok undrar bara vilken. J ligger där redan å läser, hans bok e typ enda boken vi har här som jag inte har läst. Men jag kan ju inte direkt sno hans bok heller...

Har ju inga dagens bilder så ni får njuta av denhär som jag tog på villan förra sommaren :)


Hejsan svejsan!

Kände att den va dags att faktist ta itu med att fixa bloggen lite eftersom att de var meningen från första början att istället för verkligheten skulle vara lite som en mode blogg där ja sku ha bloggat om kläder å sånt mest men efter att jag blev gravid så har nog mitt största intresse tagit över av en liten buse, å de e ju super! Så denna blogg kommer att handla ungefär om samma saker som den andra. Alltså allt som händer här runtomkring å allt som intresserar för tillfället.
Plus att denhär bloggen blir lite lättare att hitta till :)

RSS 2.0